Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Çekmeköy Türk Gücü Tarsus Türk Gücü
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Yalın probeert naar een medespeler te passen. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez probeert naar een medespeler te passen. Nevşehirliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevşehirliler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Çekmeköy Türk Gücü - Tarsus Türk Gücü 0:1

22e minuut.
Yalın geeft een hoge lob. Tok heeft problemen om de bal te vangen. Nevşehirliler is nu in balbezit. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Çekmeköy Türk Gücü - Tarsus Türk Gücü 0:2

34e minuut.
Tok speelt de bal door. Akçakale bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevşehirliler is nu in balbezit. Nevşehirliler schiet op doel. Balcı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ertemgöz probeert naar een medespeler te passen. Terlemez controleert de bal met de borst. Akçakale rent richting de bal. Terlemez onderschept slim de pass. Terlemez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Çekmeköy Türk Gücü - Tarsus Türk Gücü 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çekmeköy Türk Gücü 57%, Tarsus Türk Gücü 43%.
Çekmeköy Türk Gücü - Tarsus Türk Gücü 0:3

49e minuut.
Gönlüşen is nu in balbezit. Terlemez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tok. Terlemez raakt geblesseerd tijdens het duel. Terlemez wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Nevşehirliler schiet op doel. Ersev probeert de bal aan de voet te houden. Akçakale rent richting de bal. Terlemez rent richting de bal. Terlemez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Çekmeköy Türk Gücü - Tarsus Türk Gücü 0:4

75e minuut.
Türkler rent richting de bal. Çarıklı verovert de bal door een tackle van achteren. Çarıklı passt de bal met de wreef. Keçeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Keçeci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Tok probeert naar een medespeler te passen. Gönlüşen rent richting de bal. Tok schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tok krijgt een gele kaart. Gönlüşen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çekmeköy Türk Gücü 44%, Tarsus Türk Gücü 56%.
Çekmeköy Türk Gücü - Tarsus Türk Gücü 0:4