Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Posof Spor Gücü HOROZ20
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Tosun trapt de bal weg van het doel. Vanlılar kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Besteci de bal onder controle te krijgen. Isparta bereikt de bal nog maar net als eerste. Isparta haalt uit met een fantastische trap. Gültiken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Isparta is nu in balbezit. Gültiken speelt de bal door. Eltek kopt de bal weg. Kocabıyık bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabıyık draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Denizer heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Posof Spor Gücü - HOROZ20 0:1

12e minuut.
Tekirdağlı probeert naar een medespeler te passen. Şehitarslan rent richting de bal. Telateş begaat een overtreding. Şehitarslan raakt geblesseerd tijdens het duel. Şehitarslan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Balparmak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Gültiken met een harde bal richting middenveld. Eltek kopt de bal weg. Denizer heeft problemen om de bal te vangen. Isparta rent richting de bal. Isparta haalt uit met een fantastische trap. Gültiken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Posof Spor Gücü - HOROZ20 0:2

28e minuut.
Tekirdağlı rent richting de bal. Tekirdağlı geeft een lange en hoge pass. Vanlılar probeert de bal aan de voet te houden. Balparmak is nu in balbezit. Balparmak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Şehitarslan geeft de bal voor. Elbiz is nu in balbezit. Elbiz speelt de bal door. Isparta bereikt de bal nog maar net als eerste. Isparta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Doeltrap. Gültiken trapt de bal weg. Şehitarslan kopt de bal weg. Kocabıyık bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabıyık draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Posof Spor Gücü 48%, HOROZ20 52%.
Posof Spor Gücü - HOROZ20 0:2

66e minuut.
Balparmak passt de bal met de wreef. Tekpar is nu in balbezit. Kocabıyık speelt de bal door. Isparta rent richting de bal. Isparta schiet op doel. Gültiken bokst de bal weg.

77e minuut.
Eltek passt de bal met de wreef. Vanlılar rent richting de bal. Vanlılar passt de bal zonder na te denken. Kocabıyık is nu in balbezit. Kocabıyık geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Eltek rent richting de bal. Tekirdağlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekirdağlı geeft de bal voor. Karafatma bereikt de bal nog maar net als eerste. Karafatma met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Besteci is nu in balbezit. Besteci passt de bal met de wreef. Ötün speelt de bal door. Balparmak rent richting de bal. Balparmak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Posof Spor Gücü 39%, HOROZ20 61%.
Posof Spor Gücü - HOROZ20 0:2