Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kosova Güç Spor Menemenspor
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


30e minuut.
Akbaba onderschept slim de pass. Akbaba geeft de bal voor. Tazegül kopt de bal weg. Ispartalı is nu in balbezit. Ispartalı schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosova Güç Spor 40%, Menemenspor 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kosova Güç Spor - Menemenspor 0:0

50e minuut.
Sarınç zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rençber is nu in balbezit. Erzincan maakt een afschuwelijke overtreding. Erzincan krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Kocaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzincan rent richting de bal. Akbaba onderschept slim de pass. Rençber bereikt de bal nog maar net als eerste. Rençber draait met de bal, schiet en ... Yekpare kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yekpare met een sublieme pass. Kocaer kopt de bal weg. Klungelig pakt Erzincan de bal. Rençber is nu in balbezit. Rençber draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova Güç Spor - Menemenspor 1:0

72e minuut.
Daar is Fakıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doğaner bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şırnaklı. Şırnaklı krijgt een gele kaart. Akbaba rent richting de bal. Ispartalı onderschept slim de pass. Kocaer begaat een overtreding. Kocaer krijgt een gele kaart. Ispartalı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Erzincan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saklambaç met een snelle inworp. Burdur is nu in balbezit. Burdur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kosova Güç Spor - Menemenspor 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosova Güç Spor 42%, Menemenspor 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kosova Güç Spor - Menemenspor 1:1