Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Çine F.K. Erdekspor
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 21.6
poor Schieten weak
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Batıkan met een snelle inworp. Kekilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstündağ begaat een overtreding. Üstündağ krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Balta rent richting de bal. Yoğurtçuoğlu onderschept slim de pass. Yoğurtçuoğlu met een sublieme pass. Yemenli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemenli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Çine F.K. - Erdekspor 0:1

13e minuut.
Sezer rent richting de bal. Erdemsoy rent richting de bal. Uysal onderschept slim de pass. Uysal schiet op doel. Kahramanmaraş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Çine F.K. - Erdekspor 1:1

16e minuut.
Çelik heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erzincanlıoğlu met de inworp. Uysal is nu in balbezit. Uysal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kekilli geeft een lange en hoge pass. Erdemsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezer onderschept slim de pass. Uysal is nu in balbezit. Uysal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Erzincanlıoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uysal met een sublieme pass. Sezer is nu in balbezit. Sezer schiet op doel. Kahramanmaraş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Adıgüzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıgüzel probeert naar een medespeler te passen. Yemenli is nu in balbezit. Yemenli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Çine F.K. - Erdekspor 1:2

36e minuut.
Övülmüş geeft de bal voor. Üstündağ kopt de bal weg. Antalya heeft problemen om de bal te vangen. Adıgüzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıgüzel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çine F.K. 41%, Erdekspor 59%.
Çine F.K. - Erdekspor 1:2

66e minuut.
Balta speelt de bal door. Sezer is nu in balbezit. Usul maakt een afschuwelijke overtreding. Usul krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Yalovalıoğlu rent richting de bal. Erdemsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Adıgüzel is nu in balbezit. Erdemsoy is nu in balbezit. Erdemsoy draait met de bal, schiet en ... Süngü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çine F.K. 45%, Erdekspor 55%.
Çine F.K. - Erdekspor 1:2