Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Güdül Futbol Klübü SSC Etna
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Karacabey geeft de bal voor. Hacı rent richting de bal. Hacı geeft een lange en hoge pass. Çankırılılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Çankırılılar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Şehitarslan is nu in balbezit. Şehitarslan geeft een hoge lob. Yardım rent richting de bal. Gümüşgöz rent richting de bal. Gümüşgöz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Güdül Futbol Klübü - SSC Etna 0:1

24e minuut.
Hacı geeft een lange en hoge pass. Sevimli kopt de bal weg. Şehitarslan probeert de bal met de borst te controleren. Hacıbektaşıveli is nu in balbezit. Hacıbektaşıveli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tüzün met een harde bal richting middenveld. Ataoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Karacabey de bal. Rizeli is nu in balbezit. Rizeli draait met de bal, schiet en ... Telci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gümüşgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşgöz haalt uit met een fantastische trap. Telci probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Akkan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Güdül Futbol Klübü - SSC Etna 0:2

31e minuut.
Azyer passt de bal met de wreef. Akkan rent richting de bal. Akkan passt de bal zonder na te denken. Ataoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Güdül Futbol Klübü - SSC Etna 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Güdül Futbol Klübü 58%, SSC Etna 42%.
Güdül Futbol Klübü - SSC Etna 0:3

54e minuut.
Hacıbektaşıveli onderschept slim de pass. Hacıbektaşıveli passt de bal met de wreef. Çankırılılar rent richting de bal. Çankırılılar draait met de bal, schiet en ... Tüzün probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Güdül Futbol Klübü - SSC Etna 1:3

56e minuut.
Şehitarslan rent richting de bal. Şehitarslan geeft een hoge lob. Karacabey rent richting de bal. Gümüşgöz verovert de bal door een tackle van achteren. Gümüşgöz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Azyer heeft problemen om de bal te vangen. Şehitarslan is nu in balbezit. Şehitarslan met een sublieme pass. Gümüşgöz rent richting de bal. Gümüşgöz schiet op doel. Paal!

68e minuut.
Karakoyun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sevimli is nu in balbezit. Ataoğlu onderschept slim de pass. Gümüşgöz rent richting de bal. Gümüşgöz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Telci trapt de bal weg van het doel. Hacıbektaşıveli kopt de bal weg. Ataoğlu is nu in balbezit. Ataoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

75e minuut.
Rizeli is nu in balbezit. Rizeli speelt de bal door. Gümüşgöz rent richting de bal. Gümüşgöz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Aladağ de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ozansoy probeert naar een medespeler te passen. Karacabey heeft problemen om de bal te vangen. Karacabey speelt de bal door. Rizeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizeli geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Ozansoy is nu in balbezit. Yiğitoğlan begaat een overtreding. Ozansoy raakt geblesseerd tijdens het duel. Karacabey zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Dalan de bal. Çankırılılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Çankırılılar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Güdül Futbol Klübü - SSC Etna 2:3

89e minuut.
Erikçi is nu in balbezit. Erikçi geeft een hoge lob. Akkan probeert de bal aan de voet te houden. Gümüşgöz rent richting de bal. Gümüşgöz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Güdül Futbol Klübü - SSC Etna 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Güdül Futbol Klübü 60%, SSC Etna 40%.
Güdül Futbol Klübü - SSC Etna 2:4