Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taşlıçay S.K. Ağaçören Birlik Spor
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 21
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Çankırılı trapt de bal weg van het doel. Osmanoğlu kopt de bal weg. Gökoğlan kan de bal niet met de borst controleren. Türkoğul rent richting de bal. Türkoğul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Geyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Geyik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tunaboylu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aladal bereikt de bal nog maar net als eerste. Aladal haalt uit met een fantastische trap. Çankırılı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Azyer verovert de bal door een tackle van achteren. Azyer met een sublieme pass. Gökerdem is nu in balbezit. Aladal verovert de bal door een tackle van achteren. Aladal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taşlıçay S.K. - Ağaçören Birlik Spor 0:1

38e minuut.
Devrimoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Osmanoğlu speelt de bal door. Türkoğul bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğul haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taşlıçay S.K. 49%, Ağaçören Birlik Spor 51%.
Taşlıçay S.K. - Ağaçören Birlik Spor 0:1

49e minuut.
Demirezen speelt de bal door. Sütçüimam bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanoğlu rent richting de bal. Abay is nu in balbezit. Abay passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Azyer geeft een hoge lob. Valibey speelt de bal door. Aladal rent richting de bal. Aladal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taşlıçay S.K. - Ağaçören Birlik Spor 0:2

61e minuut.
Devrimoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanoğlu is nu in balbezit. Osmanoğlu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Türkoğul de bal. Türkoğul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Azyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Azyer geeft een lange en hoge pass. Valibey bereikt de bal nog maar net als eerste. Valibey draait met de bal, schiet en ... Hayyam probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taşlıçay S.K. 57%, Ağaçören Birlik Spor 43%.
Taşlıçay S.K. - Ağaçören Birlik Spor 0:2