Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manisa Ereğli Serdivan Gençler Gücü
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Çullu is nu in balbezit. Çullu passt de bal in één keer door. Göker is nu in balbezit. Eviren onderschept slim de pass. Eviren draait met de bal, schiet en ... Soyugür verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manisa Ereğli - Serdivan Gençler Gücü 1:0

9e minuut.
Metal passt de bal zonder na te denken. Inworp. Kutalmış met een snelle inworp. Şanlıata bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanlıata passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Karaoğuz met een sublieme pass. Eviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Göker verovert de bal door een tackle van achteren. Çullu rent richting de bal. Çullu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Dörtler geeft een hoge lob. Inworp. Adışanlı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çullu rent richting de bal. Çullu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sürmeli is nu in balbezit. Çullu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çullu passt de bal in één keer door. Eviren is nu in balbezit. Eviren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manisa Ereğli 38%, Serdivan Gençler Gücü 62%.
Manisa Ereğli - Serdivan Gençler Gücü 1:0

56e minuut.
Dörtler geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adışanlı met een snelle inworp. Çullu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çullu draait met de bal, schiet en ... Soyugür verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manisa Ereğli - Serdivan Gençler Gücü 2:0

60e minuut.
Göker met een sublieme pass. Gürpınar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ankaralıoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adışanlı geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is Karaoğuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çullu is nu in balbezit. Çullu met een sublieme pass. Eviren heeft problemen om de bal te vangen. Eviren draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manisa Ereğli 43%, Serdivan Gençler Gücü 57%.
Manisa Ereğli - Serdivan Gençler Gücü 2:0