Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cat sportif kasra sikenler FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Yeneralp speelt de bal door. Korhan rent richting de bal. Çermik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Çermik naar de kleedkamers voor een vroege douche.

9e minuut.
Rizelioğlu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Artunç de bal. Korhan speelt de bal door. Neyzen rent richting de bal. Neyzen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Apansız onderschept slim de pass. Apansız geeft een lange en hoge pass. Ataman is nu in balbezit. Kalkavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkavan schiet op doel. Bileciklioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Tola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cat sportif - kasra sikenler FC 0:1

17e minuut.
Refikoğlu met een sublieme pass. Alkan rent richting de bal. Alkan probeert naar een medespeler te passen. Ataman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Budak geeft een lange en hoge pass. Neyzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağrı verovert de bal door een tackle van achteren. Korhan rent richting de bal. Korhan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cat sportif - kasra sikenler FC 1:1

40e minuut.
Artunç kopt de bal weg. Apansız is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Artunç. Artunç krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Daar is Ataman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaya onderschept slim de pass. Kaya met een sublieme pass. Alkan rent richting de bal. Alkan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Doeltrap. Bileciklioğlu trapt de bal weg van het doel. Korhan probeert naar een medespeler te passen. Neyzen rent richting de bal. Neyzen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cat sportif - kasra sikenler FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cat sportif 50%, kasra sikenler FC 50%.
Cat sportif - kasra sikenler FC 2:1

55e minuut.
Daar is Kaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaya speelt de bal door. Budak rent richting de bal. Kalkavan onderschept slim de pass. Kalkavan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cat sportif - kasra sikenler FC 2:2

68e minuut.
Artunç is nu in balbezit. Kalkavan onderschept slim de pass. Kalkavan passt de bal met de wreef. Ataman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alkan met de inworp. Yeneralp speelt de bal door. Neyzen is nu in balbezit. Neyzen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Artunç geeft een lange en hoge pass. Yeneralp is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ağrı. Ağrı krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cat sportif 46%, kasra sikenler FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cat sportif - kasra sikenler FC 2:2