Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:12
  • Competitiewedstrijd: League V 22
  • Stadion: leonss Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1446
Gürgentepe Gençler Gücü Kınıkspor
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 21.6
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Yunal onderschept slim de pass. Yunal met een sublieme pass. Kamberoğlu probeert naar een medespeler te passen. Kazak rent richting de bal. Kazak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Adıtemiz is nu in balbezit. Adıtemiz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tankut de bal. Özdem rent richting de bal. Özdem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Aşık de bal. Kamberoğlu onderschept slim de pass. Kamberoğlu geeft een lange en hoge pass. Yanal is nu in balbezit. Yanal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Taşkıran rent richting de bal. Özdem onderschept slim de pass. Özdem speelt de bal door. Kazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazak haalt uit met een fantastische trap. Gözalan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Yardım rent richting de bal. Kazak rent richting de bal. Kazak passt de bal zonder na te denken. Özdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gürgentepe Gençler Gücü 63%, Kınıkspor 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gürgentepe Gençler Gücü - Kınıkspor 0:0

72e minuut.
Urallı probeert de bal aan de voet te houden. Kamberoğlu met een sublieme pass. Belenbay rent richting de bal. Yanal verovert de bal door een tackle van achteren. Yanal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Çorumluoğlu passt de bal zonder na te denken. Urallı rent richting de bal. Urallı passt de bal zonder na te denken. Kazak is nu in balbezit. Kazak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gürgentepe Gençler Gücü - Kınıkspor 0:1

79e minuut.
Alemdaroğlu geeft de bal voor. Adıtemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdem onderschept slim de pass. Kazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Gücenmez met een snelle inworp. Taşkıran controleert de bal met de borst. Taşkıran passt de bal zonder na te denken. Kazak is nu in balbezit. Kazak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gürgentepe Gençler Gücü 55%, Kınıkspor 45%.
Gürgentepe Gençler Gücü - Kınıkspor 0:1