Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sofi45450 yazici
Attack Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 23.5
poor Schieten average
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Karadağ passt de bal in één keer door. İstanbul rent richting de bal. İstanbul passt de bal in één keer door. Önal is nu in balbezit. Önal draait met de bal, schiet en ... Yeğin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
sofi45450 - yazici 0:1

8e minuut.
Kılınçtürk kopt de bal weg. Çeşnici bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşnici passt de bal zonder na te denken. Söylemez is nu in balbezit. Söylemez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Yeğin trapt de bal weg van het doel. Çeşnici kopt de bal weg. Serinyel bereikt de bal nog maar net als eerste. Halkalı verovert de bal door een tackle van achteren. Halkalı met een sublieme pass. Sirmen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Onat geeft een lange en hoge pass. Azar kopt de bal weg. Kılınçtürk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ertemgöz is nu in balbezit. Ertemgöz haalt uit met een fantastische trap. Yeğin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Yeğin niet meer kan verder spelen. Üçok komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Karadağ geeft een hoge lob. Önal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertemgöz rent richting de bal. Ertemgöz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sofi45450 - yazici 0:2

31e minuut.
İstanbul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Önal is nu in balbezit. Göçkün legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Önal raakt geblesseerd tijdens het duel. Karaosmanoğlu neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
sofi45450 - yazici 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sofi45450 60%, yazici 40%.
sofi45450 - yazici 0:3

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İstanbul met een snelle inworp. Göçkün heeft problemen om de bal te vangen. Önal is nu in balbezit. Önal passt de bal zonder na te denken. Üçok bokst de bal weg. Ertemgöz is nu in balbezit. Ertemgöz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sofi45450 - yazici 0:4

59e minuut.
Karadağ passt de bal zonder na te denken. Önal bereikt de bal nog maar net als eerste. Onat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Onat krijgt een gele kaart. Önal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karaosmanoğlu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Göçkün geeft een hoge lob. Sezgin is nu in balbezit. Ozansoy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ozansoy krijgt een gele kaart.

75e minuut.
İstanbul met een sublieme pass. Önal is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Göçkün ... Strafschop! Önal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Önal zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Karadağ rent richting de bal. Karadağ geeft een lange en hoge pass. Göçkün probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Önal bereikt de bal nog maar net als eerste. Önal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ozansoy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sezgin met een snelle inworp. Ertemgöz rent richting de bal. Ertemgöz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sofi45450 53%, yazici 47%.
sofi45450 - yazici 0:4