Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FenerbahçeSk. beşiktaş jimnastik kulübü
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 21.3
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Büyükel is nu in balbezit. Kocaköy onderschept slim de pass. Kocaköy probeert naar een medespeler te passen. Sivaslıoğlu rent richting de bal. Sivaslıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Artvinliler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FenerbahçeSk. - beşiktaş jimnastik kulübü 0:1

3e minuut.
Karaoğuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yumak rent richting de bal. Karaoğuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yumak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yumak geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Uzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FenerbahçeSk. - beşiktaş jimnastik kulübü 1:1

5e minuut.
Kocaköy verovert de bal door een tackle van achteren. Büyükel is nu in balbezit. Büyükel passt de bal zonder na te denken. Güneylioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneylioğlu geeft een lange en hoge pass. Artvinliler bokst de bal weg.

17e minuut.
Şengül met een sublieme pass. Yumak rent richting de bal. İlalan maakt een afschuwelijke overtreding. İlalan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

20e minuut.
Tüzünataç geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yumak met de inworp. Karaoğuz is nu in balbezit. Karaoğuz geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Adsız onderschept slim de pass. Kocaköy verovert de bal door een tackle van achteren. Sivaslıoğlu is nu in balbezit. Sivaslıoğlu schiet op doel. Ağadan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Sivaslıoğlu passt de bal met de wreef. Büyükel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kocaköy. Kocaköy krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Karaoğuz onderschept slim de pass. Karaoğuz passt de bal zonder na te denken. Yağmaz is nu in balbezit. Uzelli onderschept slim de pass. Uzelli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Dere heeft problemen om de bal te vangen. Karaoğuz rent richting de bal. Karaoğuz geeft een hoge lob. Uzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzelli schiet op doel. Karamanlıoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FenerbahçeSk. - beşiktaş jimnastik kulübü 2:1

38e minuut.
Karamanlıoğlu speelt de bal door. Şengül kopt de bal weg. Büyükel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kocaköy is nu in balbezit. Kocaköy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FenerbahçeSk. 46%, beşiktaş jimnastik kulübü 54%.
FenerbahçeSk. - beşiktaş jimnastik kulübü 2:1

52e minuut.
Ağadan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sivaslıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardımcı is nu in balbezit. Sivaslıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Sivaslıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Güneylioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneylioğlu passt de bal in één keer door. Adsız probeert de bal aan de voet te houden. Sivaslıoğlu is nu in balbezit. Sivaslıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FenerbahçeSk. - beşiktaş jimnastik kulübü 2:2

64e minuut.
Yumak met de inworp. Karaoğuz is nu in balbezit. Karaoğuz passt de bal zonder na te denken. Uzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzelli schiet op doel. Karamanlıoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yumak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Serinyel de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Adanalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağmaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adanalıoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adanalıoğlu met een snel genomen vrije trap. Yumak rent richting de bal. Yumak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Yardımcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocaköy verovert de bal door een tackle van achteren. Kocaköy probeert naar een medespeler te passen. Sivaslıoğlu is nu in balbezit. Sivaslıoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ağadan geeft de bal voor. Inworp. Güneylioğlu met een snelle inworp. Kocaköy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocaköy geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FenerbahçeSk. 47%, beşiktaş jimnastik kulübü 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FenerbahçeSk. - beşiktaş jimnastik kulübü 2:2