Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Özlüce Gecedünyası
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 21.1
weak Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Şenadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazianteplioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazianteplioğlu speelt de bal door. Küçükyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Küçükyılmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Özlüce - Gecedünyası 0:1

11e minuut.
Özkök geeft een hoge lob. Karan heeft problemen om de bal te vangen. Boysal begaat een overtreding. Boysal krijgt een gele kaart.

13e minuut.
İğdeli rent richting de bal. Şenadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Küçükyılmaz is nu in balbezit. Gazianteplioğlu rent richting de bal. Gazianteplioğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Özerdem passt de bal zonder na te denken. Çakı rent richting de bal. Özkök legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Çakı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Çakı neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Özlüce - Gecedünyası 1:1

19e minuut.
Binboğa rent richting de bal. Çakı verovert de bal door een tackle van achteren. Çakı speelt de bal door. Yedisoy is nu in balbezit. Yedisoy haalt uit met een fantastische trap. Elalmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kiremitçi rent richting de bal. Kiremitçi geeft een lange en hoge pass. Karan speelt de bal door. Çakı rent richting de bal. Çakı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Özlüce - Gecedünyası 2:1

26e minuut.
Keban probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kiremitçi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Artvinliler heeft problemen om de bal te vangen. Yedisoy bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Özlüce - Gecedünyası 3:1

29e minuut.
Boysal geeft een hoge lob. Uysal rent richting de bal. Küçükyılmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Küçükyılmaz draait met de bal, schiet en ... Keloğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Arsoy geeft een lange en hoge pass. Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı passt de bal met de wreef. Yedisoy is nu in balbezit. Yedisoy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
İğdeli is nu in balbezit. Çakı onderschept slim de pass. Çakı passt de bal zonder na te denken. Yedisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedisoy haalt uit met een fantastische trap. Elalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Daar is Kurt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurt passt de bal zonder na te denken. Binboğa rent richting de bal. Yedisoy verovert de bal door een tackle van achteren. Yedisoy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Özlüce 37%, Gecedünyası 63%.
Özlüce - Gecedünyası 3:1

50e minuut.
Şenadam met de inworp. Karan heeft problemen om de bal te vangen. Artvinliler rent richting de bal. Karan verovert de bal door een tackle van achteren. Karan geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Boysal speelt de bal door. Artvinliler speelt de bal door. Küçükyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Küçükyılmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Özlüce - Gecedünyası 3:2

57e minuut.
Özerdem kopt de bal weg. Artvinliler met een sublieme pass. Çakı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yedisoy rent richting de bal. Yedisoy draait met de bal, schiet en ... Elalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Çakı rent richting de bal. Artvinliler verovert de bal door een tackle van achteren. Artvinliler speelt de bal door. Gazianteplioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazianteplioğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Özerdem geeft de bal voor. Özkök kopt de bal weg. Çakı heeft problemen om de bal te vangen. Yedisoy rent richting de bal. Yedisoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Özerdem passt de bal zonder na te denken. Binboğa bereikt de bal nog maar net als eerste. Binboğa speelt de bal door. Yedisoy rent richting de bal. Yedisoy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Özlüce 46%, Gecedünyası 54%.
Özlüce - Gecedünyası 3:2