Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mikailfc Messi fk
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 17.1
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Pekcan met een sublieme pass. Giresunlu is nu in balbezit. Giresunlu met een sublieme pass. Eylül bereikt de bal nog maar net als eerste. Eylül schiet op doel. Aydınlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Şahintuğ heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

9e minuut.
Muşlu is nu in balbezit. Erbaş verovert de bal door een tackle van achteren. Erbaş probeert naar een medespeler te passen. Eylül rent richting de bal. Eylül draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Muşlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erbaş onderschept slim de pass. Erbaş probeert naar een medespeler te passen. Eylül rent richting de bal. Eylül haalt uit met een fantastische trap. Aydınlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Pekcan onderschept slim de pass. Fındıkçıoğlu is nu in balbezit. Fındıkçıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Tanel is nu in balbezit. Tanel draait met de bal, schiet en ... Göybulak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mikailfc 58%, Messi fk 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mikailfc - Messi fk 0:0

48e minuut.
Fındıkçıoğlu rent richting de bal. Baytar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baytar geeft de bal voor. Eylül is nu in balbezit. Eylül haalt uit met een fantastische trap. Aydınlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ondokuzmayıs met een sublieme pass. Fındıkçıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fındıkçıoğlu passt de bal zonder na te denken. Tanel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mikailfc 49%, Messi fk 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mikailfc - Messi fk 0:0