Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Beşiktaş FB81
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Ersözlü zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Göksoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksoy onderschept slim de pass. Göksoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Göksoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakkarili onderschept slim de pass. Hakkarili passt de bal zonder na te denken. Tektaban heeft problemen om de bal te vangen. Tektaban geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Altuğlu controleert de bal met de borst. Balpetek bokst de bal weg.

29e minuut.
Çullu geeft een lange en hoge pass. Göksoy rent richting de bal. Hakkarili onderschept slim de pass. Göksoy verovert de bal door een tackle van achteren. Göksoy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Altuğlu geeft de bal voor. Boğazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Göksoy zijn tegenspeler op de grond. Göksoy is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

45e minuut.
Göksoy verovert de bal door een tackle van achteren. Göksoy haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Hakkarili de bal. Göksoy is nu in balbezit. Göksoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Beşiktaş 56%, FB81 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C Beşiktaş - FB81 0:0

56e minuut.
Bıçakçı probeert naar een medespeler te passen. Darende rent richting de bal. Tekirdağlıoğlu begaat een overtreding. Tekirdağlıoğlu krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Bıçakçı passt de bal met de wreef. Tuna rent richting de bal. Tuna probeert naar een medespeler te passen. Darende is nu in balbezit. Darende draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Akşehirli passt de bal zonder na te denken. Darende bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çullu. Çullu krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Bıçakçı speelt de bal door. Afacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Afacan met een sublieme pass. Zorlu is nu in balbezit. Zorlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Beşiktaş 48%, FB81 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C Beşiktaş - FB81 0:0