Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
amsenal fenergenclik07
424 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Merdivenci onderschept slim de pass. Çorumlular is nu in balbezit. Merdivenci is nu in balbezit. Merdivenci haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Akasoy is nu in balbezit. Akasoy probeert naar een medespeler te passen. Merdivenci rent richting de bal. Çorumlular is nu in balbezit. Çorumlular haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Efeoğlu is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sadık bereikt de bal nog maar net als eerste. Çorumlular verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Uzun zijn tegenspeler op de grond. Uzun krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Sadık verovert de bal door een tackle van achteren. Çorumlular rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Efeoğlu. Çorumlular raakt geblesseerd tijdens het duel. Kordemir wilt de vrije trap nemen. Paal! Yanmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Merdivenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Merdivenci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
amsenal - fenergenclik07 0:1

33e minuut.
Köfteci verovert de bal door een tackle van achteren. Köfteci geeft de bal voor. Akasoy is nu in balbezit. Yazmacı is nu in balbezit. Yazmacı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Çakı onderschept slim de pass. Çakı passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Çorumlular de bal. Merdivenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Merdivenci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Klungelig pakt Kordemir de bal. Kordemir met een sublieme pass. Çorumlular rent richting de bal. Merdivenci heeft problemen om de bal te vangen. Merdivenci haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amsenal 51%, fenergenclik07 49%.
amsenal - fenergenclik07 0:1

49e minuut.
Yağın geeft een hoge lob. Ardal heeft problemen om de bal te vangen. Yazmacı rent richting de bal. Yazmacı schiet op doel. Aslantaş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
amsenal - fenergenclik07 1:1

76e minuut.
Köfteci is nu in balbezit. Köfteci probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rize, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yazmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazmacı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Pideci geeft een lange en hoge pass. Tazegül rent richting de bal. Merdivenci is nu in balbezit. Merdivenci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
amsenal - fenergenclik07 1:2

85e minuut.
Daar is Köfteci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altınyunus is nu in balbezit. Altınyunus passt de bal in één keer door. Yazmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazmacı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amsenal 49%, fenergenclik07 51%.
amsenal - fenergenclik07 1:2