Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avanos S.K. Zonguldakspor fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 24.3
poor Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Haliliye bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçüncü onderschept slim de pass. Üçüncü probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Demircioğlu de bal. Demircioğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Beşerler geeft een lange en hoge pass. Daar is Alperensoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demircioğlu rent richting de bal. Demircioğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanos S.K. - Zonguldakspor fc 0:1

42e minuut.
Dizdeşen heeft problemen om de bal te vangen. Zonguldaklıoğlu is nu in balbezit. Zonguldaklıoğlu passt de bal zonder na te denken. Demircioğlu rent richting de bal. Demircioğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanos S.K. - Zonguldakspor fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avanos S.K. 52%, Zonguldakspor fc 48%.
Avanos S.K. - Zonguldakspor fc 0:2

53e minuut.
Köksoy speelt de bal door. Yumak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yumak passt de bal met de wreef. Demircioğlu rent richting de bal. Demircioğlu schiet op doel. Sezgin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Beşerler met een sublieme pass. Zonguldaklıoğlu is nu in balbezit. Demircioğlu rent richting de bal. Demircioğlu haalt uit met een fantastische trap. Hergül probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Caferoğlu speelt de bal door. Haliliye rent richting de bal. Dizdeşen rent richting de bal. Haliliye rent richting de bal. Haliliye haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Klungelig pakt Sandıkçı de bal. Sorkun is nu in balbezit. Sandıkçı begaat een overtreding. Sandıkçı krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avanos S.K. 53%, Zonguldakspor fc 47%.
Avanos S.K. - Zonguldakspor fc 0:2