Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ROBY BAGGIO
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7637
A.C.POKER arianna
R.Baggio Tactiek Larghi
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
34 gemiddelde waardering 41.7
weak Schieten very good
weak Passen adequate
average Verdedigen average


4e minuut.
Leyva kopt de bal weg. Iannelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Autet verovert de bal door een tackle van achteren. Autet haalt uit met een fantastische trap. Manzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.POKER - arianna 0:1

6e minuut.
Crognale passt de bal met de wreef. Leyva bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyva met een sublieme pass. Autet is nu in balbezit. Autet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Leyva bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyva geeft de bal voor. Sighinolfi kopt de bal weg. Autet is nu in balbezit. Autet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Di Menna maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Verdyck rent richting de bal. Meroni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meroni krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Castro kopt de bal weg. Cadori kan de bal niet met de borst controleren. Autet met een sublieme pass. Daar is Leyva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leyva geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Doeltrap. Di Corato trapt de bal weg. Crognale kopt de bal weg. Autet rent richting de bal. Autet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Aiello de bal. Sighinolfi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aiello. Aiello krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.POKER 66%, arianna 34%.
A.C.POKER - arianna 0:1

53e minuut.
Crognale maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Leyva heeft problemen om de bal te vangen. Cadori begaat een overtreding. Cadori krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Leyva passt de bal zonder na te denken. Autet rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Sighinolfi ... Strafschop! Autet raakt geblesseerd tijdens het duel. Castro kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.POKER - arianna 0:2

70e minuut.
Jón probeert naar een medespeler te passen. Leyva bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyva met een sublieme pass. Autet is nu in balbezit. Autet draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

78e minuut.
Brussolo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Massaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Meroni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daar is Leyva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leyva probeert naar een medespeler te passen. Autet is nu in balbezit. Autet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.POKER - arianna 0:3

83e minuut.
Ravazzani probeert naar een medespeler te passen. Daar is Meroni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sighinolfi met een sublieme pass. Autet bereikt de bal nog maar net als eerste. Autet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.POKER 63%, arianna 37%.
A.C.POKER - arianna 0:3