Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:19
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Sparta Jonika 77 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4692
Sparta Jonika 77 RJ Kings SD
spuenze Tactiek 433
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 25.2
good Schieten poor
average Passen weak
average Verdedigen average


3e minuut.
Smolarow geeft de bal voor. Inworp. Carrera met de inworp. Sotolongo rent richting de bal. Sotolongo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Rimblas de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - RJ Kings SD 0:1

20e minuut.
Cuadrado is nu in balbezit. Kljajić onderschept slim de pass. Kljajić passt de bal in één keer door. Muguruza rent richting de bal. Muguruza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sparta Jonika 77 - RJ Kings SD 1:1

25e minuut.
Gómez rent richting de bal. Janíček onderschept slim de pass. Janíček passt de bal zonder na te denken. Kljajić is nu in balbezit. Kljajić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Muguruza passt de bal met de wreef. Cuadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Kljajić rent richting de bal. Kljajić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Blešić passt de bal zonder na te denken. Kljajić is nu in balbezit. Kljajić met een sublieme pass. Muguruza rent richting de bal. Muguruza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Daar is Blešić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blešić speelt de bal door. Kljajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kljajić haalt uit met een fantastische trap. Sáez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - RJ Kings SD 2:1

42e minuut.
Zayas kopt de bal weg. Muguruza is nu in balbezit. Muguruza passt de bal in één keer door. Kljajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kljajić schiet op doel. Sáez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Jonika 77 34%, RJ Kings SD 66%.
Sparta Jonika 77 - RJ Kings SD 2:1

51e minuut.
Sortland verovert de bal door een tackle van achteren. Velásquez rent richting de bal. Sortland onderschept slim de pass. Sortland geeft een lange en hoge pass. Kljajić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sáez trapt de bal weg van het doel. Carbonell kopt de bal weg. Kljajić is nu in balbezit. Kljajić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Janíček onderschept slim de pass. Janíček geeft een hoge lob. Muguruza kopt de bal weg. Kljajić rent richting de bal. Kljajić draait met de bal, schiet en ... Sáez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nordick komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Nordick probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Janíček de bal. Janíček speelt de bal door. Klungelig pakt Kljajić de bal. Kljajić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Muguruza is nu in balbezit. Zayas is nu in balbezit. Nordick probeert naar een medespeler te passen. Kljajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kljajić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Muguruza verovert de bal door een tackle van achteren. Iglesias verovert de bal door een tackle van achteren. Zayas is nu in balbezit. Kljajić onderschept slim de pass. Kljajić draait met de bal, schiet en ... Sáez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - RJ Kings SD 3:1

78e minuut.
Blešić is nu in balbezit. Met opzet legt Delgado zijn tegenspeler op de grond. Blešić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rimblas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kljajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kljajić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Román onderschept slim de pass. Nordick rent richting de bal. Nordick passt de bal met de wreef. Kljajić is nu in balbezit. Kljajić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - RJ Kings SD 4:1

89e minuut.
Janíček is nu in balbezit. Zayas is nu in balbezit. Janíček verovert de bal door een tackle van achteren. Kljajić rent richting de bal. Kljajić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Jonika 77 32%, RJ Kings SD 68%.
Sparta Jonika 77 - RJ Kings SD 4:1