Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 10:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Rossiya Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14358
Rossiya Jamaica
Zadornov Tactiek Flush is here!
58% Balbezit 42%
18% Spel op eigen helft 82%
27 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
76.9 gemiddelde waardering 70
incredible Schieten very good
incredible Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


1e minuut.
Isaev probeert naar een medespeler te passen. Selin bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Selin verovert de bal door een tackle van achteren. Selin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Vishnevskij kopt de bal weg. Selin is nu in balbezit. Simpson begaat een overtreding. Simpson krijgt een gele kaart.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kazantsev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kabelev speelt de bal door. Isaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - Jamaica 1:0

19e minuut.
Selin kopt de bal weg. Kazantsev probeert naar een medespeler te passen. Vishnevskij rent richting de bal. Vishnevskij draait met de bal, schiet en ... Euell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - Jamaica 2:0

22e minuut.
Kazantsev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Isaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isaev geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kelly de bal onder controle te krijgen. Selin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Selin passt de bal zonder na te denken. Isaev rent richting de bal. Isaev passt de bal met de wreef. Vishnevskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnevskij haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Fuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalimov onderschept slim de pass. Shalimov geeft een lange en hoge pass. Selin rent richting de bal. Selin haalt uit met een fantastische trap. Euell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Klungelig pakt Zavaliy de bal. Zavaliy probeert naar een medespeler te passen. Isaev is nu in balbezit. Isaev geeft de bal voor. Selin springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Isaev rent richting de bal. Isaev geeft de bal voor. Selin bereikt de bal nog maar net als eerste. Selin draait met de bal, schiet en ... Euell werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - Jamaica 3:0

45e minuut.
Babenkov geeft de bal voor. Hue rent richting de bal. Vishnevskij verovert de bal door een tackle van achteren. Vishnevskij schiet op doel. Euell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - Jamaica 4:0

45e minuut.
Teniagin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rossiya 25%, Jamaica 75%.
Rossiya - Jamaica 4:0

46e minuut.
Nelson komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Daar is Zavaliy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zavaliy passt de bal met de wreef. Isaev is nu in balbezit. Isaev geeft een lange en hoge pass. Teniagin maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Zavaliy heeft problemen om de bal te vangen. Shmuts probeert naar een medespeler te passen. Isaev probeert naar een medespeler te passen. Selin bereikt de bal nog maar net als eerste. Selin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Teniagin stond buitenspel. Whitmore komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Shmuts geeft de bal voor. Teniagin kopt de bal weg. Selin is nu in balbezit. Selin schiet op doel. Nelson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - Jamaica 5:0

56e minuut.
Sawyers passt de bal zonder na te denken. Phillips rent richting de bal. Phillips passt de bal zonder na te denken. Teniagin bereikt de bal nog maar net als eerste. Teniagin draait met de bal, schiet en ... Nelson bokst de bal weg.

61e minuut.
Teniagin bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Teniagin verovert de bal door een tackle van achteren. Teniagin geeft een hoge lob. Selin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - Jamaica 6:0

62e minuut.
Kavelin komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kazantsev geeft een lange en hoge pass. Selin rent richting de bal. Gayle verovert de bal door een tackle van achteren. Teniagin verovert de bal door een tackle van achteren. Teniagin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - Jamaica 7:0

71e minuut.
Stewart controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Leshchenko komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Babenkov speelt de bal door. Kabelev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabelev passt de bal zonder na te denken. Teniagin bereikt de bal nog maar net als eerste. Teniagin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Kabelev speelt de bal door. Kavelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavelin passt de bal met de wreef. Selin rent richting de bal. Selin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inworp. Terekhin komt het veld opgelopen. Terekhin met de inworp. Leshchenko geeft de bal voor. Teniagin bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Leshchenko met een sublieme pass. Kavelin rent richting de bal. Kavelin geeft de bal voor. Selin krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Leshchenko passt de bal met de wreef. Terekhin speelt de bal door. Daar is Kavelin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kavelin geeft een hoge lob. Teniagin maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rossiya 12%, Jamaica 88%.
Rossiya - Jamaica 7:0