Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadio Ciro Mertens
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2276
Krakowska Szkoła Bramkarzy K.S. Wiocha
Własna 1 Tactiek 541 wąsko
57% Balbezit 43%
18% Spel op eigen helft 82%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 28.5
good Schieten poor
excellent Passen poor
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Žarkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarkov passt de bal met de wreef. Minavras rent richting de bal. Minavras schiet op doel. Lelka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowska Szkoła Bramkarzy - K.S. Wiocha 1:0

6e minuut.
Bizzozero met een sublieme pass. Zain is nu in balbezit. Zain probeert naar een medespeler te passen. Papajec rent richting de bal. Papajec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowska Szkoła Bramkarzy - K.S. Wiocha 2:0

8e minuut.
Zain speelt de bal door. Klungelig pakt Minavras de bal. Bizzozero bereikt de bal nog maar net als eerste. Minavras is nu in balbezit. Minavras haalt uit met een fantastische trap. Słowiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Papajec heeft problemen om de bal te vangen. Papajec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowska Szkoła Bramkarzy - K.S. Wiocha 3:0

11e minuut.
Žarkov probeert naar een medespeler te passen. Zain is nu in balbezit. Zain passt de bal in één keer door. Minavras is nu in balbezit. Minavras haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Słowiński trapt de bal weg. Bizzozero kopt de bal weg. Minavras rent richting de bal. Minavras haalt uit met een fantastische trap. Słowiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowska Szkoła Bramkarzy - K.S. Wiocha 4:0

14e minuut.
Inworp. Garlobo met de inworp. Žarkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarkov geeft de bal voor. Papajec maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowska Szkoła Bramkarzy - K.S. Wiocha 5:0

16e minuut.
Matlak rent richting de bal. Bizzozero onderschept slim de pass. Bizzozero passt de bal zonder na te denken. Minavras bereikt de bal nog maar net als eerste. Minavras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Lelka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bizzozero met een snelle inworp. Žarkov geeft een lange en hoge pass. Minavras springt en kopt de bal. Słowiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Minavras probeert de bal aan de voet te houden. Bizzozero kopt de bal weg. Papajec is nu in balbezit. Minavras bereikt de bal nog maar net als eerste. Minavras haalt uit met een fantastische trap. Słowiński bokst de bal weg. Papajec bereikt de bal nog maar net als eerste. Papajec schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bizzozero passt de bal in één keer door. Minavras bereikt de bal nog maar net als eerste. Minavras passt de bal met de wreef. Papajec is nu in balbezit. Papajec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Toboła passt de bal met de wreef. Minavras bereikt de bal nog maar net als eerste. Minavras geeft de bal voor. Papajec rent richting de bal. Papajec draait met de bal, schiet en ... Słowiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krakowska Szkoła Bramkarzy 13%, K.S. Wiocha 87%.
Krakowska Szkoła Bramkarzy - K.S. Wiocha 5:0

50e minuut.
Minavras bereikt de bal nog maar net als eerste. Minavras passt de bal met de wreef. Daar is Papajec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papajec haalt uit met een fantastische trap. Słowiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bizzozero met een sublieme pass. Minavras rent richting de bal. Lelka maakt een afschuwelijke overtreding. Lelka krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Słowiński trapt de bal weg van het doel. Žarkov kopt de bal weg. Klungelig pakt Tylka de bal. Papajec bereikt de bal nog maar net als eerste. Papajec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Žarkov is nu in balbezit. Žarkov passt de bal zonder na te denken. Bizzozero bereikt de bal nog maar net als eerste. Minavras is nu in balbezit. Minavras schiet op doel. Słowiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Lelka geeft een hoge lob. Minavras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bizzozero kopt de bal weg. Minavras rent richting de bal. Minavras schiet op doel. Słowiński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowska Szkoła Bramkarzy - K.S. Wiocha 6:0

66e minuut.
Inworp. Garlobo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Žarkov rent richting de bal. Žarkov geeft een lange en hoge pass. Minavras springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Matlak rent richting de bal. Bizzozero verovert de bal door een tackle van achteren. Bizzozero speelt de bal door. Papajec bereikt de bal nog maar net als eerste. Papajec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Bizzozero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cebulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarkov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Žarkov krijgt een gele kaart. Cebulski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cebulski kan niet meer verder spelen. Salomon komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Matlak rent richting de bal. Bizzozero onderschept slim de pass. Bizzozero passt de bal zonder na te denken. Papajec is nu in balbezit. Papajec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowska Szkoła Bramkarzy - K.S. Wiocha 7:0

74e minuut.
Garlobo is nu in balbezit. Garlobo speelt de bal door. Minavras rent richting de bal. Minavras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowska Szkoła Bramkarzy - K.S. Wiocha 8:0

75e minuut.
Minavras passt de bal met de wreef. Papajec bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylka rent richting de bal. Papajec is nu in balbezit. Papajec draait met de bal, schiet en ... Słowiński bokst de bal weg. Minavras bereikt de bal nog maar net als eerste. Minavras haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowska Szkoła Bramkarzy - K.S. Wiocha 9:0

80e minuut.
Klungelig pakt Minavras de bal. Minavras speelt de bal door. Papajec is nu in balbezit. Papajec haalt uit met een fantastische trap. Słowiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Žarkov speelt de bal door. Papajec is nu in balbezit. Minavras is nu in balbezit. Minavras draait met de bal, schiet en ... Słowiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowska Szkoła Bramkarzy - K.S. Wiocha 10:0

86e minuut.
Minavras kopt de bal weg. Klungelig pakt Kempa de bal. Papajec bereikt de bal nog maar net als eerste. Papajec draait met de bal, schiet en ... Słowiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowska Szkoła Bramkarzy - K.S. Wiocha 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krakowska Szkoła Bramkarzy 23%, K.S. Wiocha 77%.
Krakowska Szkoła Bramkarzy - K.S. Wiocha 11:0