Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Belarus U21 Jamaica U21
4-3-3 Tactiek old and gold
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 36.7
good Schieten adequate
weak Passen adequate
good Verdedigen average


9e minuut.
Lisbie probeert de bal met de borst te controleren. Johnson rent richting de bal. Liagchylau rent richting de bal. Johnson onderschept slim de pass. Johnson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Belarus U21 - Jamaica U21 0:1

11e minuut.
Labatsevich verovert de bal door een tackle van achteren. Labatsevich geeft een hoge lob. Samuels bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohan verovert de bal door een tackle van achteren. Kohan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Lisbie de bal onder controle te krijgen. Hlazun probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hanarovich de bal. Kohan is nu in balbezit. Kohan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Belarus U21 - Jamaica U21 1:1

27e minuut.
Nelson is nu in balbezit. Hlazun is nu in balbezit. Met opzet legt Nelson zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nelson naar de kleedkamers voor een vroege douche.

44e minuut.
Hlazun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlazun met een sublieme pass. Samuels probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hanarovich is nu in balbezit. Hanarovich draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cybul’ komt het veld opgelopen. Yanchyk komt het veld opgelopen. Safarevich komt het veld opgelopen. Dudka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belarus U21 42%, Jamaica U21 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Belarus U21 - Jamaica U21 1:1

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taylor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Savenok is nu in balbezit. Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Brown haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Safarevich raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bus`ko komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Yanchyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

72e minuut.
Zakreuski is nu in balbezit. Littlejohn verovert de bal door een tackle van achteren. Littlejohn probeert naar een medespeler te passen. Savenok is nu in balbezit. Savenok geeft een hoge lob. Sinclair probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sinclair probeert naar een medespeler te passen. Lisbie rent richting de bal. Lisbie passt de bal zonder na te denken. Johnson is nu in balbezit. Johnson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Lisbie is nu in balbezit. Laukasz verovert de bal door een tackle van achteren. Laukasz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dudka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dudka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Lowe onderschept slim de pass. Lowe speelt de bal door. Littlejohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudka onderschept slim de pass. Dudka draait met de bal, schiet en ... Sinclair probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belarus U21 36%, Jamaica U21 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Belarus U21 - Jamaica U21 1:1