Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:25
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Purple Hills
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2825
Recolta T. Vladimirescu Hardplay
Creanta Tactiek hard7
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
61 gemiddelde waardering 63.8
very good Schieten outstanding
formidable Passen excellent
very good Verdedigen formidable


3e minuut.
Białożyt geeft een hoge lob. Mirqasimov probeert de bal met de borst te controleren. Bonnin bereikt de bal nog maar net als eerste. Campelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campelo draait met de bal, schiet en ... Blondel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bonnin is nu in balbezit. Bonnin passt de bal met de wreef. Campelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campelo schiet op doel. Blondel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Hardplay 0:1

10e minuut.
Klungelig pakt Isar de bal. Białożyt rent richting de bal. Isar verovert de bal door een tackle van achteren. Campelo verovert de bal door een tackle van achteren. Campelo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Campelo is nu in balbezit. Campelo schiet op doel. Blondel bokst de bal weg.

13e minuut.
Inworp. Goulão met de inworp. Białożyt is nu in balbezit. Białożyt geeft een hoge lob. Campelo krijgt zijn hoofd ertegen. Blondel bokst de bal weg.

15e minuut.
Białożyt geeft de bal voor. Daar is Paraschiv, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campelo is nu in balbezit. Campelo draait met de bal, schiet en ... Blondel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Hardplay 0:2

27e minuut.
Mirqasimov neemt vlug de vrije trap. Wultański rent richting de bal. Kyselica is nu in balbezit. Wultański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wultański schiet op doel. Movilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tłusty is nu in balbezit. Tłusty schiet op doel. Movilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Andries met de inworp. Tłusty met een sublieme pass. Andries bereikt de bal nog maar net als eerste. Andries geeft de bal voor. Movilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kámen kopt de bal weg. Novarese is nu in balbezit. Goulão tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goulão krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recolta T. Vladimirescu 45%, Hardplay 55%.
Recolta T. Vladimirescu - Hardplay 0:2

48e minuut.
Sopaj raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szibalski komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Tłusty rent richting de bal. Tłusty speelt de bal door. Wultański rent richting de bal. Wultański haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Daar is Sierkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sierkowski geeft een hoge lob. Campelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campelo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Hardplay 0:3

78e minuut.
Wultański speelt de bal door. Tłusty bereikt de bal nog maar net als eerste. Tłusty speelt de bal door. Wultański rent richting de bal. Wultański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Isar rent richting de bal. Białożyt onderschept slim de pass. Białożyt geeft een lange en hoge pass. Bonnin springt en kopt de bal. Blondel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Hardplay 0:4

85e minuut.
Kyselica met een sublieme pass. Tłusty rent richting de bal. Tłusty speelt de bal door. Wultański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wultański schiet op doel. Movilla bokst de bal weg. Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung haalt uit met een fantastische trap. Movilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recolta T. Vladimirescu 47%, Hardplay 53%.
Recolta T. Vladimirescu - Hardplay 0:4