Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 09:00
  • Bekerwedstrijd: Friendly Cup
  • Stadion: Gelora Delta
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7049
Indonesia U21 El Salvador U21
ngentot goblokk Tactiek 5212 ES
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 10
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 45.3
good Schieten good
good Passen good
average Verdedigen good


3e minuut.
Guzmán speelt de bal door. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro met een sublieme pass. Araujo rent richting de bal. Araujo haalt uit met een fantastische trap. Muis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia U21 - El Salvador U21 0:1

9e minuut.
Sudarsono met een sublieme pass. Suhardiman is nu in balbezit. Met opzet legt Carballo zijn tegenspeler op de grond. Carballo krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Suhardiman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sudarsono zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Torres de bal. Runturambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Runturambi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Véliz de bal onder controle te krijgen. Cruz Campo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Suparhan geeft een hoge lob. Torres controleert de bal met de borst. Mulyono onderschept slim de pass. Runturambi rent richting de bal. Runturambi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Sudarsono passt de bal in één keer door. Suhardiman rent richting de bal. Mulyono bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulyono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Indonesia U21 - El Salvador U21 1:1

38e minuut.
Carballo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sudarsono zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suhardiman rent richting de bal. Suhardiman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Pele Zapata komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia U21 46%, El Salvador U21 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Indonesia U21 - El Salvador U21 1:1

46e minuut.
Slamet komt het veld opgelopen. Supriono komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Daar is Araujo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suparhan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Araujo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cabañas komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Supriono met een sublieme pass. Runturambi rent richting de bal. Met opzet legt Iglesias zijn tegenspeler op de grond. Iglesias krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Suhardiman rent richting de bal. Pele Zapata onderschept slim de pass. Pele Zapata passt de bal zonder na te denken. Cabañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabañas haalt uit met een fantastische trap. Muis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Febiana geeft de bal voor. Inworp. Cabañas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Márquez rent richting de bal. Márquez schiet op doel. Muis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hakim komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Nandang met een sublieme pass. Cabañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandang begaat een overtreding. Nandang krijgt een gele kaart. Cabañas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cabañas met een snel genomen vrije trap. Márquez is nu in balbezit. Márquez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia U21 46%, El Salvador U21 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Indonesia U21 - El Salvador U21 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Villegas geeft de bal voor. Slamet rent richting de bal. Alfaro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Slamet wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

94e minuut.
Daar is Pele Zapata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Supriono is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pele Zapata. Pele Zapata krijgt een gele kaart.

97e minuut.
Klungelig pakt Mulyono de bal. Villegas is nu in balbezit. Villegas geeft een hoge lob. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia U21 63%, El Salvador U21 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Indonesia U21 - El Salvador U21 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia U21 34%, El Salvador U21 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Indonesia U21 - El Salvador U21 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Márquez zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel! Doeltrap.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Runturambi neemt zijn aanloop. Cruz Campo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia U21 - El Salvador U21 2:1
---
Cabañas neemt de penalty, wat een uithaal! Muis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
---
Mulyono zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
---
Cabañas neemt de penalty, wat een uithaal! Muis bokst de bal weg.
---
Hakim neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia U21 - El Salvador U21 3:1
---
Alfaro zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Muis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
---