Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Arena Monte Castelo
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6642
SC Solon City River Atlético Clube
2x2 Tactiek X2
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
21 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.9 gemiddelde waardering 36.7
good Schieten good
solid Passen average
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes passt de bal in één keer door. Itaqui is nu in balbezit. Itaqui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Solon City - River Atlético Clube 1:0

7e minuut.
Resilbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Resilbegović geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Poeta de bal onder controle te krijgen. Itaqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Itaqui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Quluzadə probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Antunes de bal. Antunes met een sublieme pass. Itaqui is nu in balbezit. Itaqui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Solon City - River Atlético Clube 2:0

12e minuut.
Quluzadə rent richting de bal. Quluzadə passt de bal met de wreef. Poeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Itaqui onderschept slim de pass. Itaqui schiet op doel. Peito de Aço bokst de bal weg. Itaqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Itaqui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Solon City - River Atlético Clube 3:0

21e minuut.
Poeta speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quluzadə zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Itaqui rent richting de bal. Itaqui haalt uit met een fantastische trap. Peito de Aço probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Itaqui rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Solon City - River Atlético Clube 4:0

26e minuut.
Daar is Poeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oponente is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Itaqui. Itaqui krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Poeta zal de hoekschop nemen. Zapata probeert naar een medespeler te passen. Itaqui rent richting de bal. Itaqui schiet op doel. Peito de Aço werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Solon City - River Atlético Clube 5:0

29e minuut.
Vladu komt het veld opgelopen. Oponente met een sublieme pass. Daar is Poeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Itaqui verovert de bal door een tackle van achteren. Itaqui schiet op doel. Peito de Aço maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Solon City - River Atlético Clube 6:0

31e minuut.
Quluzadə met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oponente met de inworp. Poeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Poeta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Antunes met een sublieme pass. Inworp. Poeta met een snelle inworp. Oponente is nu in balbezit. Oponente haalt uit met een fantastische trap. Zapata bokst de bal weg.

41e minuut.
Quluzadə met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poeta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oponente rent richting de bal. Oponente draait met de bal, schiet en ... Zapata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Quluzadə is nu in balbezit. Quluzadə passt de bal zonder na te denken. Itaqui is nu in balbezit. Itaqui draait met de bal, schiet en ... Peito de Aço maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Solon City - River Atlético Clube 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Solon City 38%, River Atlético Clube 62%.
SC Solon City - River Atlético Clube 7:0

48e minuut.
Tekgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekgöz speelt de bal door. Zhekov speelt de bal door. Itaqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Itaqui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Tekgöz verovert de bal door een tackle van achteren. Tekgöz speelt de bal door. Itaqui rent richting de bal. Itaqui draait met de bal, schiet en ... Peito de Aço maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Solon City - River Atlético Clube 8:0

64e minuut.
Papantonis passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poeta met de inworp. Oponente bereikt de bal nog maar net als eerste. Oponente schiet op doel. Zapata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Poeta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quluzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Quluzadə geeft een hoge lob. Itaqui is nu in balbezit. Itaqui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Oponente rent richting de bal. Zhekov onderschept slim de pass. Zhekov speelt de bal door. Itaqui rent richting de bal. Itaqui schiet op doel. Peito de Aço probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Vladu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladu geeft de bal voor. Itaqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Itaqui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Solon City 42%, River Atlético Clube 58%.
SC Solon City - River Atlético Clube 8:0