Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lietuva U21 Danmark U21
4222 Tactiek 4-3-3 rugby
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 5
51.8 gemiddelde waardering 49.3
solide Schieten goed
solide Passen goed
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Faaborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Faaborg met een sublieme pass. Bak Nielsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bak Nielsen geeft een hoge lob. Schou krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Josefsen met een snelle inworp. Zadranavičius rent richting de bal. Zadranavičius passt de bal zonder na te denken. Poskrebyševas rent richting de bal. Poskrebyševas draait met de bal, schiet en ... Greve verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Daar is Josefsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poskrebyševas bereikt de bal nog maar net als eerste. Medinskas is nu in balbezit. Medinskas schiet op doel. Greve maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva U21 - Danmark U21 1:0

18e minuut.
Zadranavičius kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Poskrebyševas stond buitenspel. Terkelsen maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Wagner is nu in balbezit. Wagner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Langekær probeert de bal aan de voet te houden. Terkelsen verovert de bal door een tackle van achteren. Zadranavičius rent richting de bal. Poskrebyševas rent richting de bal. Poskrebyševas schiet op doel. Greve probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Šalimovas passt de bal in één keer door. Zaras heeft problemen om de bal te vangen. Zaras probeert naar een medespeler te passen. Poskrebyševas rent richting de bal. Poskrebyševas haalt uit met een fantastische trap. Greve kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Kjeldbjerg passt de bal met de wreef. Zadranavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadranavičius passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Roginis de bal. Roginis geeft een lange en hoge pass. Greve verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Greve maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zaras kopt de bal weg. Zadranavičius geeft een hoge lob. Medinskas is nu in balbezit. Medinskas haalt uit met een fantastische trap. Greve kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Poskrebyševas is nu in balbezit. Poskrebyševas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ševčiukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ševčiukas passt de bal zonder na te denken. Medinskas rent richting de bal. Medinskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva U21 - Danmark U21 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lietuva U21 54%, Danmark U21 46%.
Lietuva U21 - Danmark U21 2:0

48e minuut.
Doeltrap. Faiferis komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Šalimovas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Skimundris komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Cinovas komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Valančiauskas met een sublieme pass. Roginis bereikt de bal nog maar net als eerste. Roginis passt de bal in één keer door. Cinovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinovas schiet op doel. Greve verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Josefsen de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ševčiukas zal de hoekschop nemen. Cinovas maakt een snoekduik en kopt de bal. Greve maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva U21 - Danmark U21 3:0

70e minuut.
Roginis bereikt de bal nog maar net als eerste. Roginis probeert naar een medespeler te passen. Cinovas is nu in balbezit. Cinovas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva U21 - Danmark U21 4:0

76e minuut.
Zaras kopt de bal weg. Cinovas is nu in balbezit. Langekær tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Langekær krijgt een gele kaart. Cinovas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Veckevičius komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Zaras verovert de bal door een tackle van achteren. Zaras passt de bal met de wreef. Cinovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinovas draait met de bal, schiet en ... Greve probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Veckevičius kopt de bal weg. Daar is Ševčiukas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ševčiukas geeft een lange en hoge pass. Roginis bereikt de bal nog maar net als eerste. Roginis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lietuva U21 65%, Danmark U21 35%.
Lietuva U21 - Danmark U21 4:0