Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 17:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Canada U21 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13458
Canada U21 Eesti U21
5-3-2 Wing Tactiek Cz (n)
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 16
39.8 gemiddelde waardering 52.8
adequate Schieten good
good Passen good
good Verdedigen excellent


8e minuut.
Saulep passt de bal zonder na te denken. Vernik heeft problemen om de bal te vangen. Verendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Verendi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pieszak kopt de bal weg. Verendi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abbas Musa. Verendi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Verendi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klavan rent richting de bal. Abbas Musa verovert de bal door een tackle van achteren. Saulep begaat een overtreding. Saulep krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Hennessey geeft de bal voor. Klungelig pakt Marrelo de bal. Raig bereikt de bal nog maar net als eerste. Raig geeft de bal voor. Klavan springt en kopt de bal. Felix kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Land is nu in balbezit. Land schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Miljand geeft de bal voor. Abbas Musa rent richting de bal. Klavan onderschept slim de pass. Klavan schiet op doel. Felix probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Canada U21 - Eesti U21 0:1

26e minuut.
Land kan de bal niet met de borst controleren. Hennessey rent richting de bal. Land onderschept slim de pass. Land geeft een lange en hoge pass. Verendi krijgt zijn hoofd ertegen. Felix bokst de bal weg.

28e minuut.
Cahill kopt de bal weg. Klungelig pakt Vernik de bal. Vernik geeft de bal voor. Roose krijgt zijn hoofd ertegen. Felix maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canada U21 - Eesti U21 0:2

42e minuut.
Saulep probeert naar een medespeler te passen. Verendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunne bereikt de bal nog maar net als eerste. Klavan verovert de bal door een tackle van achteren. Klavan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Buitenspel voor Verendi. Goede buitenspelval van de verdediging. Bauman komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canada U21 59%, Eesti U21 41%.
Canada U21 - Eesti U21 0:2

47e minuut.
Dunne probeert naar een medespeler te passen. Abbas Musa probeert naar een medespeler te passen. Verendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauman draait met de bal, schiet en ... Felix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Brandybuck maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tanner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanner speelt de bal door. Graham bereikt de bal nog maar net als eerste. Graham draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Puusepp met een sublieme pass. Tumma bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumma passt de bal zonder na te denken. Bauman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauman haalt uit met een fantastische trap. Felix kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sheperd rent richting de bal. Sheperd passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Verendi de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canada U21 - Eesti U21 0:3

61e minuut.
Ambur komt het veld opgelopen. Spencer komt het veld opgelopen. Sarapuu komt het veld opgelopen. Raba komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Ambur met een snelle inworp. Saulep is nu in balbezit. Saulep passt de bal in één keer door. Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapuu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Raba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raba raakt geblesseerd tijdens het duel. Verendi met een snel genomen vrije trap. Daar is Dunne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarapuu rent richting de bal. Sarapuu draait met de bal, schiet en ... Felix werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Tumma geeft een hoge lob. Ambur kopt de bal weg. Klungelig pakt Abbas Musa de bal. Sarapuu rent richting de bal. Sarapuu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Puusepp met een harde bal richting middenveld. Raba kopt de bal weg. Sarapuu is nu in balbezit. Sarapuu schiet op doel. Felix werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Saulep passt de bal in één keer door. Cahill is nu in balbezit. Verendi onderschept slim de pass. Raba bereikt de bal nog maar net als eerste. Raba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canada U21 68%, Eesti U21 32%.
Canada U21 - Eesti U21 0:3