Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fc giurgiu Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 6372
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . Inter Teius
SPATAKUS_99 Tactiek 532
62% Balbezit 38%
18% Spel op eigen helft 82%
40 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
62.7 gemiddelde waardering 33.9
formidable Schieten average
excellent Passen average
good Verdedigen weak


2e minuut.
Diagne Latyr geeft een lange en hoge pass. Praxitelous heeft problemen om de bal te vangen. Praxitelous passt de bal met de wreef. Marzocca kan de bal niet met de borst controleren. Marzocca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Diagne Latyr bereikt de bal nog maar net als eerste. Královec speelt de bal door. Šebesta met een sublieme pass. Hoof heeft problemen om de bal te vangen. Hoof draait met de bal, schiet en ... Kharroubi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Praxitelous rent richting de bal. Praxitelous geeft een hoge lob. Hoof is nu in balbezit. Marzocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzocca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Molkowski geeft de bal voor. Šebesta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Priewasser de bal. Marzocca rent richting de bal. Marzocca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Šebesta is nu in balbezit. Šebesta probeert naar een medespeler te passen. Marzocca heeft problemen om de bal te vangen. Praxitelous bereikt de bal nog maar net als eerste. Praxitelous haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Šebesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Šebesta passt de bal in één keer door. Hoof is nu in balbezit. Hoof schiet op doel. Kharroubi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Epifanio passt de bal met de wreef. Šebesta is nu in balbezit. Šebesta geeft een lange en hoge pass. Marzocca heeft problemen om de bal te vangen. Marzocca draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Královec geeft de bal voor. Pişcot heeft problemen om de bal te vangen. Hoof rent richting de bal. Hoof haalt uit met een fantastische trap. Molkowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . - Inter Teius 1:0

28e minuut.
Epifanio speelt de bal door. Diagne Latyr bereikt de bal nog maar net als eerste. Diagne Latyr met een sublieme pass. Šebesta controleert de bal met de borst. Šebesta geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Hoof heeft problemen om de bal te vangen. Marzocca is nu in balbezit. Tupã legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tupã krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Marzocca onderschept slim de pass. Marzocca geeft een lange en hoge pass. Ogăraru rent richting de bal. Praxitelous verovert de bal door een tackle van achteren. Praxitelous draait met de bal, schiet en ... Kharroubi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Praxitelous bereikt de bal nog maar net als eerste. Praxitelous draait met de bal, schiet en ... Kharroubi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Vârtejaru passt de bal in één keer door. Diagne Latyr speelt de bal door. Pişcot bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoof rent richting de bal. Hoof haalt uit met een fantastische trap. Kharroubi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Epifanio met een sublieme pass. Montero heeft problemen om de bal te vangen. Diagne Latyr bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Marzocca de bal. Marzocca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Marzocca is nu in balbezit. Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzocca schiet op doel. Kharroubi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . - Inter Teius 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 18%, Inter Teius 82%.
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . - Inter Teius 2:0

50e minuut.
Šebesta passt de bal met de wreef. Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoof passt de bal met de wreef. Marzocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzocca haalt uit met een fantastische trap. Kharroubi bokst de bal weg. Paal!

52e minuut.
Praxitelous is nu in balbezit. Met opzet legt Priewasser zijn tegenspeler op de grond. Praxitelous is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vujanović komt het veld opgelopen. Praxitelous wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Chvojka geeft een lange en hoge pass. Královec bereikt de bal nog maar net als eerste. Královec passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Marzocca de bal. Marzocca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . - Inter Teius 3:0

70e minuut.
Drakulović komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Vârtejaru kopt de bal weg. Královec rent richting de bal. Královec probeert naar een medespeler te passen. Daar is Praxitelous, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Praxitelous haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Hoof rent richting de bal. Hoof schiet op doel. Na een snelle pass probeert Priewasser de bal onder controle te krijgen. Praxitelous rent richting de bal. Praxitelous draait met de bal, schiet en ... Kharroubi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Vujanović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hoof geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Praxitelous rent richting de bal. Praxitelous draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Molkowski neemt vlug de vrije trap. Drakulović rent richting de bal. Marteinsson rent richting de bal. Drakulović onderschept slim de pass. Drakulović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Marteinsson kopt de bal weg. Daar is Šebesta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šebesta met een sublieme pass. Hoof rent richting de bal. Hoof haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Šebesta passt de bal in één keer door. Marzocca heeft problemen om de bal te vangen. Vişoianu rent richting de bal. Marzocca verovert de bal door een tackle van achteren. Marzocca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Barmby geeft een hoge lob. Marzocca kopt de bal weg. Hoof rent richting de bal. Praxitelous bereikt de bal nog maar net als eerste. Praxitelous haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Šebesta geeft een hoge lob. Ogăraru rent richting de bal. Ogăraru geeft een hoge lob. Daar is Praxitelous, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Praxitelous draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 17%, Inter Teius 83%.
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . - Inter Teius 3:0