Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 19:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Colombia Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 14504
Colombia India
43w2 Tactiek Bali
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 0
77.9 gemiddelde waardering 71.8
outstanding Schieten outstanding
incredible Passen excellent
incredible Verdedigen brilliant


2e minuut.
Navajas rent richting de bal. Yashodhan verovert de bal door een tackle van achteren. Yashodhan passt de bal met de wreef. Shrirang is nu in balbezit. Shrirang draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

6e minuut.
Yashodhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yashodhan passt de bal met de wreef. Harshvardhan probeert naar een medespeler te passen. Engineer bereikt de bal nog maar net als eerste. Engineer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Tinjacá is nu in balbezit. Tinjacá passt de bal met de wreef. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza geeft een lange en hoge pass. Liévano krijgt zijn hoofd ertegen. Phadnis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Harshvardhan probeert naar een medespeler te passen. Shrirang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Shrirang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shrirang neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Yashodhan passt de bal met de wreef. Shaukat is nu in balbezit. Shaukat passt de bal in één keer door. Engineer is nu in balbezit. Engineer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Meza is nu in balbezit. Meza passt de bal zonder na te denken. Liévano bereikt de bal nog maar net als eerste. Liévano schiet op doel. Phadnis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia - India 1:0

30e minuut.
Srikrisna is nu in balbezit. Urrego onderschept slim de pass. Liévano bereikt de bal nog maar net als eerste. Liévano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia - India 2:0

31e minuut.
Bravo geeft de bal voor. Buitenspel voor Urrego. Goede buitenspelval van de verdediging. Srikrisna neemt vlug de vrije trap. Shrirang is nu in balbezit. Shrirang draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia - India 2:1

38e minuut.
Harshvardhan speelt de bal door. Daar is Yate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yate speelt de bal door. Daar is Navajas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navajas geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Satwant bereikt de bal nog maar net als eerste. Satwant probeert naar een medespeler te passen. Yashodhan met een sublieme pass. Shrirang rent richting de bal. Shrirang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Yashodhan speelt de bal door. Shrirang heeft problemen om de bal te vangen. Shrirang met een sublieme pass. Engineer rent richting de bal. Engineer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Botero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colombia 44%, India 56%.
Colombia - India 2:1

50e minuut.
Meza heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Kenchammana zijn tegenspeler op de grond. Meza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Malagón komt het veld opgelopen. Villegas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Leguízamo komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Yépez geeft de bal voor. Daar is Kenchammana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meza rent richting de bal. Meza geeft de bal voor. Satwant onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Arora komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Nayak is nu in balbezit. Nayak geeft een lange en hoge pass. Meza kopt de bal weg. Liévano rent richting de bal. Liévano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Gil komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Meza is nu in balbezit. Meza passt de bal met de wreef. Liévano rent richting de bal. Liévano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia - India 3:1

64e minuut.
Kenchammana met de inworp. Shaukat bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinjacá begaat een overtreding. Tinjacá krijgt een gele kaart. Shaukat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ambar komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Inworp. Abello komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Yate geeft de bal voor. Abello bereikt de bal nog maar net als eerste. Harshvardhan maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Harshvardhan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

78e minuut.
Yate passt de bal met de wreef. Abello bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arora. Arora krijgt een gele kaart. Abello is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Meza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Liévano springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vijay komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Shrirang springt en kopt de bal. De bal rolt over de achterlijn. Botero met een harde bal richting middenveld. Tinjacá kopt de bal weg. Liévano rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Liévano is nu in balbezit. Liévano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia - India 4:1

82e minuut.
Gil kopt de bal weg. Abello bereikt de bal nog maar net als eerste. Abello passt de bal in één keer door. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Bravo speelt de bal door. Abello speelt de bal door. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza geeft de bal voor. Liévano krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colombia 44%, India 56%.
Colombia - India 4:1