Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: lamusy Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4051
lamusy FC FC
moja1 Tactiek plokp
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
46.4 gemiddelde waardering 52.5
good Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Subacchi met een harde bal richting middenveld. Siwek probeert naar een medespeler te passen. Bekilli is nu in balbezit. Bekilli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - FC FC 0:1

4e minuut.
Bekilli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Houtkoper. Bekilli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ossepp zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bekilli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - FC FC 0:2

8e minuut.
Daar is Ossepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alen is nu in balbezit. Alen passt de bal zonder na te denken. Törmälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Törmälehto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Łysiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ossepp is nu in balbezit. Łysiak is nu in balbezit. Alen bereikt de bal nog maar net als eerste. Alen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - FC FC 1:2

15e minuut.
Ossepp onderschept slim de pass. Ossepp geeft een lange en hoge pass. Bekilli rent richting de bal. Bekilli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - FC FC 1:3

18e minuut.
Gözalan geeft een lange en hoge pass. Bekilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşenk speelt de bal door. Głodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Głodowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bekilli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Houtkoper. Bekilli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kędzierski komt bij de bal en schiet. Benesperi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - FC FC 1:4

30e minuut.
Gözalan met een sublieme pass. Hutmacher is nu in balbezit. Hutmacher geeft een lange en hoge pass. Bekilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekilli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Hutmacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwek rent richting de bal. Siwek passt de bal met de wreef. Bekilli is nu in balbezit. Bekilli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Ossepp heeft problemen om de bal te vangen. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kowalec. Łysiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Budnicki wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Subacchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vişinoiu kopt de bal weg. Alen geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Buraczek speelt de bal door. Siwek geeft een hoge lob. Bekilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekilli haalt uit met een fantastische trap. Benesperi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - FC FC 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lamusy 37%, FC FC 63%.
lamusy - FC FC 1:5

46e minuut.
Kopa-Ostrowski komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Hutmacher passt de bal zonder na te denken. Siwek rent richting de bal. Skoczeń maakt een afschuwelijke overtreding. Skoczeń krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Alen passt de bal met de wreef. Siwek met een sublieme pass. Bekilli is nu in balbezit. Bekilli draait met de bal, schiet en ... Benesperi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - FC FC 1:6

53e minuut.
Siwek kopt de bal weg. Houtkoper heeft problemen om de bal te vangen. Kowalec geeft de bal voor. Bekilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekilli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Łysiak rent richting de bal. Ossepp onderschept slim de pass. Törmälehto onderschept slim de pass. Łysiak is nu in balbezit. Łysiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Alen met een sublieme pass. Kowalec probeert naar een medespeler te passen. Buraczek rent richting de bal. Alen is nu in balbezit. Alen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Vişinoiu rent richting de bal. Vişinoiu geeft een hoge lob. Kujawka probeert de bal aan de voet te houden. Bekilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekilli draait met de bal, schiet en ... Benesperi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Siwek onderschept slim de pass. Siwek geeft de bal voor. Houtkoper is nu in balbezit. Bekilli verovert de bal door een tackle van achteren. Bekilli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alen kan de bal niet met de borst controleren. Ossepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Alen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ossepp raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

72e minuut.
Kowalec probeert naar een medespeler te passen. Głodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buraczek is nu in balbezit. Głodowski verovert de bal door een tackle van achteren. Głodowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Alen probeert naar een medespeler te passen. Gözalan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Törmälehto. Törmälehto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lamusy 46%, FC FC 54%.
lamusy - FC FC 1:6