Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:28
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: LOZERS Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 6735
LOZERS JASTA
Normal Tactiek AAA
47% Balbezit 53%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 55.7
redelijk Schieten formidabel
redelijk Passen goed
goed Verdedigen goed


8e minuut.
Klungelig pakt Bruckmann de bal. Bruckmann speelt de bal door. Łacek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - JASTA 0:1

11e minuut.
Delouvroy kopt de bal weg. Klungelig pakt Antoniadis de bal. Gdyński rent richting de bal. Łacek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łacek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Stodółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Delouvroy verovert de bal door een tackle van achteren. Delouvroy speelt de bal door. Łacek is nu in balbezit. Łacek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Verlinden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Gherman is nu in balbezit. Gherman speelt de bal door. Bisconti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisconti geeft een lange en hoge pass. Bruckmann maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Antoniadis kopt de bal weg. Cichecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisconti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gdyński de bal. Gdyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - JASTA 0:2

19e minuut.
Spitaels met een sublieme pass. Gherman is nu in balbezit. Gherman speelt de bal door. Gdyński rent richting de bal. Gdyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - JASTA 0:3

31e minuut.
Inworp. Bisconti met een snelle inworp. Łacek rent richting de bal. Łacek geeft de bal voor. Gdyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Verlinden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Łacek zal de hoekschop nemen. Gdyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Delen passt de bal zonder na te denken. Lahcen is nu in balbezit. Lahcen speelt de bal door. Kerkum rent richting de bal. Kerkum schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sultanov speelt de bal door. Gdyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdyński passt de bal met de wreef. Łacek is nu in balbezit. Łacek draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Antoniadis probeert naar een medespeler te passen. Stodółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultanov begaat een overtreding. Sultanov krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Łacek bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniadis rent richting de bal. Łacek verovert de bal door een tackle van achteren. Łacek draait met de bal, schiet en ... Verlinden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - JASTA 0:4

42e minuut.
Ciacia rent richting de bal. Ciacia geeft een hoge lob. Daar is Bănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łacek rent richting de bal. Łacek draait met de bal, schiet en ... Paal!

43e minuut.
Daar is Bisconti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delouvroy rent richting de bal. Delouvroy passt de bal in één keer door. Bruckmann is nu in balbezit. Bruckmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Delen rent richting de bal. Łacek onderschept slim de pass. Łacek passt de bal zonder na te denken. Bruckmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruckmann draait met de bal, schiet en ... Verlinden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOZERS 78%, JASTA 22%.
LOZERS - JASTA 0:4

47e minuut.
Sultanov verovert de bal door een tackle van achteren. Sultanov geeft een hoge lob. Gdyński is nu in balbezit. Gdyński schiet op doel. Verlinden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - JASTA 0:5

51e minuut.
Bisconti rent richting de bal. Bisconti met een sublieme pass. Delouvroy speelt de bal door. Gdyński heeft problemen om de bal te vangen. Gdyński haalt uit met een fantastische trap. Verlinden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Inworp. Gherman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delouvroy geeft een hoge lob. Gdyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bisconti is nu in balbezit. Bisconti passt de bal in één keer door. Gdyński is nu in balbezit. Gdyński schiet op doel. Verlinden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - JASTA 0:6

61e minuut.
Dispoinível geeft de bal voor. Klungelig pakt Gherman de bal. Gherman kopt de bal weg. Bruckmann is nu in balbezit. Bruckmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bănescu probeert naar een medespeler te passen. Gherman rent richting de bal. Gherman passt de bal zonder na te denken. Gdyński rent richting de bal. Gdyński schiet op doel. Verlinden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bisconti neemt de hoekschop. Gdyński is nu in balbezit. Gdyński draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - JASTA 0:7

76e minuut.
Bruckmann passt de bal in één keer door. Sultanov geeft de bal voor. Gdyński rent richting de bal. Gdyński draait met de bal, schiet en ... Verlinden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - JASTA 0:8

84e minuut.
Delouvroy speelt de bal door. Bruckmann rent richting de bal. Bruckmann passt de bal zonder na te denken. Gdyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łacek bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ciacia geeft de bal voor. Gdyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gdyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łacek legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Verlinden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOZERS 72%, JASTA 28%.
LOZERS - JASTA 0:8