Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arsenal Sosnowiec Matek Łobez
Christy Tactiek awruk
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
18 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.8 gemiddelde waardering 42.3
solid Schieten good
adequate Passen average
very good Verdedigen good


15e minuut.
Goeman geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Cicerone de bal onder controle te krijgen. Zagà is nu in balbezit. Zagà schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Matek Łobez 1:0

20e minuut.
Czapla bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagà met een sublieme pass. Karjalainen probeert naar een medespeler te passen. Żuczek is nu in balbezit. Żuczek schiet op doel. Grądcki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wielebny geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Di Biase is nu in balbezit. Di Biase haalt uit met een fantastische trap. Bal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Arsenal Sosnowiec - Matek Łobez 1:1

26e minuut.
Matkó passt de bal zonder na te denken. Karjalainen is nu in balbezit. Karjalainen passt de bal in één keer door. Żuczek is nu in balbezit. Żuczek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Molberg rent richting de bal. Molberg passt de bal met de wreef. Di Biase bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Biase draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Matek Łobez 1:2

30e minuut.
Goeman speelt de bal door. Marsol is nu in balbezit. Marsol probeert naar een medespeler te passen. Zagà bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagà draait met de bal, schiet en ... Grądcki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

32e minuut.
Matkó probeert naar een medespeler te passen. Zagà rent richting de bal. Met opzet legt Grelich zijn tegenspeler op de grond. Grelich krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Grinevskis geeft een lange en hoge pass. Karjalainen is nu in balbezit. Karjalainen passt de bal in één keer door. Matkó rent richting de bal. Matkó geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Żuczek springt en kopt de bal. Paal! Daar is Cicerone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Arsenal Sosnowiec - Matek Łobez 2:2

34e minuut.
Inworp. Goeman met een snelle inworp. Tímár probeert naar een medespeler te passen. Marsol bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsol geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Sosnowiec 28%, Matek Łobez 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Arsenal Sosnowiec - Matek Łobez 2:2

46e minuut.
Hintermayer komt het veld opgelopen. Mahşer komt het veld opgelopen. Alliati komt het veld opgelopen.

48e minuut.
García Lopez passt de bal met de wreef. Matkó is nu in balbezit. Cicerone bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahşer verovert de bal door een tackle van achteren. Mahşer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Matek Łobez 3:2

50e minuut.
Klungelig pakt Zagà de bal. Cicerone met een sublieme pass. Di Biase is nu in balbezit. Di Biase schiet op doel. Bal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Arsenal Sosnowiec - Matek Łobez 3:3

57e minuut.
Alliati speelt de bal door. Mahşer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grinevskis. Grinevskis krijgt een gele kaart. Mahşer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hintermayer met een snel genomen vrije trap. Matkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Matkó geeft de bal voor. Mahşer springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Hintermayer speelt de bal door. Klungelig pakt Matkó de bal. Matkó probeert naar een medespeler te passen. Zagà is nu in balbezit. Zagà haalt uit met een fantastische trap. Grądcki bokst de bal weg.

67e minuut.
Grinevskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alliati onderschept slim de pass. Alliati passt de bal met de wreef. Mahşer is nu in balbezit. Mahşer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Gwiżdż rent richting de bal. Tímár geeft de bal voor. Daar is Cicerone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahşer is nu in balbezit. Mahşer haalt uit met een fantastische trap. Grądcki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Czapla probeert de bal aan de voet te houden. Zagà speelt de bal door. Mahşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahşer schiet op doel. Grądcki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Matek Łobez 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Sosnowiec 32%, Matek Łobez 68%.
FC Arsenal Sosnowiec - Matek Łobez 4:3