Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Norge Italia
Season69E01532 Tactiek nt5alto
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 14
73.4 gemiddelde waardering 81.2
uitstekend Schieten briljant
uitmuntend Passen uitmuntend
magisch Verdedigen magisch


20e minuut.
Guerini probeert naar een medespeler te passen. Rasori is nu in balbezit. Rasori passt de bal zonder na te denken. Cammarata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammarata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Walderhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Minoja geeft een lange en hoge pass. Mingolini kopt de bal weg. Melas rent richting de bal. Melas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Dovera kopt de bal weg. Hodneland bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasori tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rasori krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Walderhaug rent richting de bal. Rasori met een sublieme pass. Cammarata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammarata geeft een lange en hoge pass. Mingolini springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Melas passt de bal zonder na te denken. Cammarata is nu in balbezit. Cammarata geeft een lange en hoge pass. Mingolini springt en kopt de bal. Kvalvåg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cammarata met een snelle inworp. Rasori bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasori geeft een lange en hoge pass. Mingolini krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norge 64%, Italia 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Norge - Italia 0:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holte komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Tufte passt de bal met de wreef. Daar is Mørkved, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mørkved geeft een lange en hoge pass. Bjørk springt en kopt de bal. Marcarini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge - Italia 1:0

64e minuut.
Klungelig pakt Mørkved de bal. Mørkved geeft een hoge lob. Hodneland kopt de bal weg. Holte bereikt de bal nog maar net als eerste. Holte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Melas stond buitenspel. Mattea komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Klungelig pakt Preste de bal. Guerini is nu in balbezit. Guerini geeft een lange en hoge pass. Melas bereikt de bal nog maar net als eerste. Melas draait met de bal, schiet en ... Kvalvåg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini schiet op doel. Kvalvåg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Bjørk rent richting de bal. Giraudi onderschept slim de pass. Giraudi geeft een hoge lob. Melas is nu in balbezit. Melas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Norge - Italia 1:1

73e minuut.
Mattea probeert naar een medespeler te passen. Cammarata rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cammarata neemt de hoekschop. Melas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Mingolini controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Alfheim komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Cammarata kopt de bal weg. Walderhaug rent richting de bal. Melas onderschept slim de pass. Melas schiet op doel. Kvalvåg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge - Italia 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norge 49%, Italia 51%.
Norge - Italia 1:2