Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Arsenal Severin Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4199
FC Arsenal Severin F.C. Universitatea Craiova
541 Tactiek Batman All-in_V7
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.5 gemiddelde waardering 47.9
redelijk Schieten solide
slecht Passen zeer goed
matig Verdedigen matig


14e minuut.
Belcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcea passt de bal zonder na te denken. Meschyan is nu in balbezit. Luncik rent richting de bal. Luncik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Bădescu met een snelle inworp. Avrigeanu rent richting de bal. Boyanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boyanov krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Meschyan geeft een hoge lob. Ogrodnik rent richting de bal. Ogrodnik met een sublieme pass. Luncik is nu in balbezit. Luncik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Severin - F.C. Universitatea Craiova 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Severin 49%, F.C. Universitatea Craiova 51%.
FC Arsenal Severin - F.C. Universitatea Craiova 0:1

46e minuut.
Boyanov rent richting de bal. Heller bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyanov verovert de bal door een tackle van achteren. Boyanov geeft de bal voor. Dealbert Ibáñez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Arsenal Severin - F.C. Universitatea Craiova 1:1

56e minuut.
Răducan speelt de bal door. Luncik is nu in balbezit. Luncik passt de bal in één keer door. Meschyan rent richting de bal. Meschyan haalt uit met een fantastische trap. Ghişoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Olaru onderschept slim de pass. Olaru geeft een hoge lob. Belcea heeft problemen om de bal te vangen. Meschyan rent richting de bal. Meschyan schiet op doel. Ghişoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Meschyan rent richting de bal. Meschyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Severin - F.C. Universitatea Craiova 1:2

66e minuut.
Răducan passt de bal zonder na te denken. Luncik rent richting de bal. Luncik geeft de bal voor. Meschyan springt en kopt de bal. Avrigeanu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Răducan is nu in balbezit. Răducan passt de bal zonder na te denken. Ogrodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodnik schiet op doel. Ghişoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Răducan heeft problemen om de bal te vangen. Răducan geeft een lange en hoge pass. Twellman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Meschyan is nu in balbezit. Meschyan schiet op doel. Ghişoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Ogrodnik rent richting de bal. Meschyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Ghişoiu is nu in balbezit. Ghişoiu geeft de bal voor. Inworp. Ogrodnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luncik geeft een hoge lob. Ghişoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Beţivu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Severin - F.C. Universitatea Craiova 1:3

89e minuut.
Răducan is nu in balbezit. Răducan geeft de bal voor. Meschyan rent richting de bal. Meschyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Severin - F.C. Universitatea Craiova 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Severin 58%, F.C. Universitatea Craiova 42%.
FC Arsenal Severin - F.C. Universitatea Craiova 1:4