Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: La Charcutería
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 996
West Jamón FC Demolition Man
442.1 Tactiek Nuova Era
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.5 gemiddelde waardering 40
very good Schieten good
adequate Passen good
solid Verdedigen average


1e minuut.
Gourcuff passt de bal met de wreef. Przybysz met een sublieme pass. Campos geeft een hoge lob. André rent richting de bal. André schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Pacheco geeft de bal voor. Collado geeft een lange en hoge pass. André kopt de bal weg. Gourcuff rent richting de bal. Gourcuff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - FC Demolition Man 1:0

6e minuut.
André bereikt de bal nog maar net als eerste. André met een sublieme pass. Mataganov rent richting de bal. Gourcuff onderschept slim de pass. Gourcuff schiet op doel. Cserhalmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pazderka passt de bal in één keer door. Talik rent richting de bal. Talik passt de bal in één keer door. Hana Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Omar schiet op doel. Slezina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
André bereikt de bal nog maar net als eerste. André passt de bal zonder na te denken. Wiercipięta is nu in balbezit. Wiercipięta geeft een hoge lob. André maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - FC Demolition Man 2:0

28e minuut.
Ivalinenkovas geeft de bal voor. Gourcuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourcuff geeft de bal voor. Pazderka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Campos geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Concina probeert naar een medespeler te passen. Przybysz rent richting de bal. Przybysz probeert naar een medespeler te passen. Gourcuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourcuff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - FC Demolition Man 3:0

31e minuut.
Sapia passt de bal zonder na te denken. Talik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van André. André krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Sapia is nu in balbezit. Concina is nu in balbezit. Sapia rent richting de bal. Concina is nu in balbezit. Concina haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Przybysz is nu in balbezit. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos speelt de bal door. André is nu in balbezit. André draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Jamón 39%, FC Demolition Man 61%.
West Jamón - FC Demolition Man 3:0

50e minuut.
Campos met een sublieme pass. Przybysz probeert naar een medespeler te passen. Gourcuff rent richting de bal. Gourcuff haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mataganov de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - FC Demolition Man 4:0

54e minuut.
Campos onderschept slim de pass. Campos speelt de bal door. Concina bereikt de bal nog maar net als eerste. Concina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - FC Demolition Man 4:1

55e minuut.
Campos met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Concina met de inworp. Talik bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik geeft een hoge lob. Slezina bokst de bal weg.

57e minuut.
Venczel passt de bal zonder na te denken. Lendvai rent richting de bal. Lendvai passt de bal met de wreef. Gourcuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourcuff draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Przybysz passt de bal zonder na te denken. André rent richting de bal. Pacheco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pacheco krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Hana Omar is nu in balbezit. Ivalinenkovas verovert de bal door een tackle van achteren. Ivalinenkovas geeft een lange en hoge pass. André rent richting de bal. André draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Wiercipięta bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiercipięta passt de bal zonder na te denken. André bereikt de bal nog maar net als eerste. André draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - FC Demolition Man 5:1

83e minuut.
Lendvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lendvai met een sublieme pass. Gourcuff rent richting de bal. Gourcuff draait met de bal, schiet en ... Cserhalmi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - FC Demolition Man 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Jamón 39%, FC Demolition Man 61%.
West Jamón - FC Demolition Man 6:1