Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: fcWidzew Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 12562
fcWidzew El Clasico CF
a Tactiek New3
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 60.3
adequate Schieten very good
good Passen excellent
good Verdedigen solid


3e minuut.
Díaz Carabajo is nu in balbezit. Díaz Carabajo passt de bal zonder na te denken. Türmer speelt de bal door. Malinowski is nu in balbezit. Malinowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Semmler rent richting de bal. Semmler passt de bal met de wreef. Díaz Carabajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Carabajo draait met de bal, schiet en ... Pazurkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fcWidzew - El Clasico CF 0:1

9e minuut.
Türmer met de inworp. Lenkei rent richting de bal. Lenkei passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Díaz Carabajo de bal. Díaz Carabajo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Lenkei is nu in balbezit. Lenkei speelt de bal door. Díaz Carabajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinowski rent richting de bal. Malinowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fcWidzew - El Clasico CF 0:2

17e minuut.
Cumerlotti onderschept slim de pass. Cumerlotti passt de bal in één keer door. Malinowski is nu in balbezit. Malinowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fcWidzew - El Clasico CF 0:3

19e minuut.
Türmer passt de bal in één keer door. Díaz Carabajo rent richting de bal. Cumerlotti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Malinowski de bal. Malinowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Díaz Carabajo rent richting de bal. Díaz Carabajo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Mendoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

21e minuut.
Lenkei rent richting de bal. Lenkei geeft de bal voor. Chlebowski kopt de bal weg. Cumerlotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumerlotti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Mendoza geeft een hoge lob. Chlebowski kan de bal niet met de borst controleren. Díaz Carabajo rent richting de bal. Malinowski rent richting de bal. Malinowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Cumerlotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumerlotti passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Malinowski de bal. Malinowski haalt uit met een fantastische trap. Geiger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cumerlotti zal de hoekschop nemen. Malinowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Pazurkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Chlebowski heeft problemen om de bal te vangen. Kuşçu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Geiger de bal onder controle te krijgen. Cielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenkei rent richting de bal. Lenkei geeft een hoge lob. Malinowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kuşçu geeft een hoge lob. Daar is Semmler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semmler geeft een hoge lob. Díaz Carabajo rent richting de bal. Díaz Carabajo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Malinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinowski haalt uit met een fantastische trap. Pazurkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Lenkei verovert de bal door een tackle van achteren. Lenkei passt de bal zonder na te denken. Malinowski rent richting de bal. Malinowski schiet op doel. Pazurkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fcWidzew - El Clasico CF 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcWidzew 75%, El Clasico CF 25%.
fcWidzew - El Clasico CF 0:4

46e minuut.
Jarzynowski is nu in balbezit. Jarzynowski met een sublieme pass. Geiger is nu in balbezit. Malinowski onderschept slim de pass. Malinowski draait met de bal, schiet en ... Pazurkiewicz bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Malinowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mitrović komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Díaz Carabajo is nu in balbezit. Daar is Díaz Carabajo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenkei met een sublieme pass. Mitrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Geiger is nu in balbezit. Díaz Carabajo verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz Carabajo met een sublieme pass. Mitrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrović haalt uit met een fantastische trap. Pazurkiewicz bokst de bal weg.

59e minuut.
Türmer probeert naar een medespeler te passen. Mitrović is nu in balbezit. Mitrović passt de bal in één keer door. Díaz Carabajo is nu in balbezit. Díaz Carabajo draait met de bal, schiet en ... Pazurkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Türmer rent richting de bal. Türmer passt de bal in één keer door. Díaz Carabajo is nu in balbezit. Mitrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrović haalt uit met een fantastische trap. Paal!

69e minuut.
Díaz Carabajo heeft problemen om de bal te vangen. Mitrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrović passt de bal in één keer door. Díaz Carabajo is nu in balbezit. Díaz Carabajo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Pazurkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Semmler kopt de bal weg. Daar is Díaz Carabajo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz Carabajo schiet op doel. Pazurkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fcWidzew - El Clasico CF 0:5

74e minuut.
Türmer kopt de bal weg. Díaz Carabajo rent richting de bal. Díaz Carabajo passt de bal in één keer door. Mitrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrović draait met de bal, schiet en ... Pazurkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Kuşçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuşçu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Geiger de bal. Díaz Carabajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Carabajo schiet op doel. Pazurkiewicz bokst de bal weg.

82e minuut.
Díaz Carabajo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chlebowski. Díaz Carabajo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lenkei met een snel genomen vrije trap. Mitrović maakt een snoekduik en kopt de bal. Pazurkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Kuşçu kopt de bal weg. Cumerlotti rent richting de bal. Cumerlotti speelt de bal door. Díaz Carabajo probeert de bal met de borst te controleren. Díaz Carabajo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Pazurkiewicz speelt de bal door. Lenkei kopt de bal weg. Daar is Mitrović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz Carabajo rent richting de bal. Díaz Carabajo draait met de bal, schiet en ... Pazurkiewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcWidzew 81%, El Clasico CF 19%.
fcWidzew - El Clasico CF 0:5