Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 17:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Brasil U21 Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 23152
Brasil U21 Argentina U21
421ala2_Mir Tactiek 433 america
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
58.9 gemiddelde waardering 54.4
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Firmino is nu in balbezit. Firmino geeft de bal voor. Dantas rent richting de bal. Dantas schiet op doel. Sonora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil U21 - Argentina U21 1:0

12e minuut.
Cordoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordoba passt de bal met de wreef. de Faria bereikt de bal nog maar net als eerste. de Faria schiet op doel. Quintanilha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Dantas is nu in balbezit. Dantas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Huanambal de bal onder controle te krijgen. Pimpão geeft een hoge lob. Dantas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Firmino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pimpão probeert naar een medespeler te passen. Firmino rent richting de bal. Firmino geeft een hoge lob. Dantas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil U21 - Argentina U21 2:0

45e minuut.
de Faria controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Scarpeli komt het veld opgelopen. Dicá komt het veld opgelopen. Rosendo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasil U21 41%, Argentina U21 59%.
Brasil U21 - Argentina U21 2:0

47e minuut.
Figueroa passt de bal in één keer door. Dicá geeft een hoge lob. Pedroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroso schiet op doel. Sonora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil U21 - Argentina U21 3:0

53e minuut.
Raça geeft de bal voor. Inworp. Bertoa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mesanich geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Rosendo rent richting de bal. Rosendo passt de bal met de wreef. Pedroso rent richting de bal. Pedroso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil U21 - Argentina U21 4:0

56e minuut.
Trimarco komt het veld opgelopen. Zerneri komt het veld opgelopen. Vilas-Boas komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Souto komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Dicá is nu in balbezit. Dicá geeft de bal voor. Huanambal rent richting de bal. Pedroso onderschept slim de pass. Pedroso schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Bertoa kopt de bal weg. Klungelig pakt Borocoto de bal. Zacarías bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroso verovert de bal door een tackle van achteren. Pedroso haalt uit met een fantastische trap. Sonora bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mahaudy komt het veld opgelopen. Vilas-Boas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Souto krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil U21 - Argentina U21 5:0

87e minuut.
Trimarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerneri passt de bal in één keer door. Zamolo rent richting de bal. Zamolo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio geeft de bal voor. Trimarco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cordoba geeft een hoge lob. Trimarco maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasil U21 40%, Argentina U21 60%.
Brasil U21 - Argentina U21 5:0