Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: WislaKrakow Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2426
WislaKrakow Dzikie Kaczki
odlot 222 Tactiek ddeeff
45% Balbezit 55%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
27.9 gemiddelde waardering 50.9
average Schieten excellent
weak Passen excellent
solid Verdedigen adequate


5e minuut.
Prisco trapt de bal weg van het doel. van Wolfswinkel rent richting de bal. van Wolfswinkel passt de bal met de wreef. Visigalli heeft problemen om de bal te vangen. Visigalli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mauron neemt de hoekschop. Kempiński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Visigalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Espericueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Visigalli verovert de bal door een tackle van achteren. Visigalli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WislaKrakow - Dzikie Kaczki 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Vega de bal. Vega passt de bal in één keer door. Visigalli rent richting de bal. Visigalli haalt uit met een fantastische trap. Prisco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WislaKrakow - Dzikie Kaczki 0:2

10e minuut.
van Wolfswinkel speelt de bal door. Móricz rent richting de bal. van Wolfswinkel met een sublieme pass. Kempiński rent richting de bal. Kempiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Şipoş met een sublieme pass. Mauron probeert naar een medespeler te passen. Visigalli is nu in balbezit. Visigalli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WislaKrakow - Dzikie Kaczki 0:3

23e minuut.
Cabeza is nu in balbezit. van Wolfswinkel verovert de bal door een tackle van achteren. van Wolfswinkel met een sublieme pass. Visigalli is nu in balbezit. Visigalli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
van Wolfswinkel kopt de bal weg. Móricz rent richting de bal. Jędrysik bereikt de bal nog maar net als eerste. van Wolfswinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Wolfswinkel geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Visigalli passt de bal met de wreef. Şipoş is nu in balbezit. Şipoş passt de bal zonder na te denken. Mauron is nu in balbezit. Mauron haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mauron geeft een hoge lob. del Corral controleert de bal met de borst. Visigalli rent richting de bal. Visigalli schiet op doel. Prisco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WislaKrakow - Dzikie Kaczki 0:4

36e minuut.
Kempiński probeert de bal met de borst te controleren. Kempiński met een sublieme pass. Hasselhoff rent richting de bal. Visigalli onderschept slim de pass. Visigalli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WislaKrakow - Dzikie Kaczki 0:5

37e minuut.
Taffarel geeft een lange en hoge pass. Jędrysik rent richting de bal. Jędrysik passt de bal met de wreef. Visigalli rent richting de bal. Visigalli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Espericueta geeft de bal voor. Klungelig pakt Şipoş de bal. Şipoş probeert naar een medespeler te passen. Visigalli rent richting de bal. Visigalli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Móricz passt de bal met de wreef. van Wolfswinkel heeft problemen om de bal te vangen. van Wolfswinkel passt de bal met de wreef. Visigalli is nu in balbezit. Visigalli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WislaKrakow 80%, Dzikie Kaczki 20%.
WislaKrakow - Dzikie Kaczki 0:5

49e minuut.
van Wolfswinkel probeert naar een medespeler te passen. Móricz bereikt de bal nog maar net als eerste. Móricz geeft een lange en hoge pass. Visigalli rent richting de bal. Visigalli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Hejmej kopt de bal weg. Visigalli is nu in balbezit. Hasselhoff tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Visigalli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Visigalli komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Jędrysik geeft een hoge lob. van Wolfswinkel rent richting de bal. van Wolfswinkel passt de bal in één keer door. Daar is Móricz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Móricz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Móricz is nu in balbezit. Jędrysik onderschept slim de pass. van Wolfswinkel verovert de bal door een tackle van achteren. van Wolfswinkel geeft de bal voor. Visigalli springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Walkiewicz passt de bal zonder na te denken. van Wolfswinkel is nu in balbezit. van Wolfswinkel probeert naar een medespeler te passen. Móricz is nu in balbezit. Móricz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WislaKrakow - Dzikie Kaczki 0:6

74e minuut.
Doeltrap. Prisco met een harde bal richting middenveld. Şipoş probeert naar een medespeler te passen. Visigalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Visigalli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WislaKrakow - Dzikie Kaczki 0:7

75e minuut.
Vega geeft een hoge lob. Inworp. Mauron met de inworp. Kempiński is nu in balbezit. Kempiński draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Mauron bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauron passt de bal zonder na te denken. Visigalli is nu in balbezit. Visigalli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WislaKrakow - Dzikie Kaczki 0:8

81e minuut.
Walkiewicz met een sublieme pass. Mauron is nu in balbezit. Mauron geeft een hoge lob. Visigalli is nu in balbezit. Visigalli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
WislaKrakow - Dzikie Kaczki 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WislaKrakow 82%, Dzikie Kaczki 18%.
WislaKrakow - Dzikie Kaczki 0:9