Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Gosiunia Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3050
Gosiunia osy
pi3 Tactiek nowa123
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
46.3 gemiddelde waardering 54
adequate Schieten good
good Passen solid
very good Verdedigen solid


21e minuut.
Eliaçık speelt de bal door. Pizzolitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Deaconu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pătra geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pizzolitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzolitto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gosiunia - osy 0:1

33e minuut.
Pătra geeft de bal voor. Pizzolitto rent richting de bal. Pizzolitto passt de bal met de wreef. Lejnert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejnert schiet op doel. Loois kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gosiunia 54%, osy 46%.
Gosiunia - osy 0:1

84e minuut.
Pizzolitto bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deaconu met een snelle inworp. Pizzolitto is nu in balbezit. Pizzolitto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Peja bereikt de bal nog maar net als eerste. Peja passt de bal zonder na te denken. Purman bereikt de bal nog maar net als eerste. Purman haalt uit met een fantastische trap. Kostikos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gosiunia 56%, osy 44%.
Gosiunia - osy 0:1