Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Old Trafford del Norte
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 10805
Fúria Roja Guabirá Spαя†αиS F.C.
Tunda Tactiek цонфиденце
39% Balbezit 61%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 35
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
33.2 gemiddelde waardering 49.9
average Schieten excellent
adequate Passen good
good Verdedigen solid


1e minuut.
Barahona onderschept slim de pass. Reynaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona verovert de bal door een tackle van achteren. Barahona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria Roja Guabirá - Spαя†αиS F.C. 0:1

2e minuut.
Jee-Kwoon rent richting de bal. Narynbaev rent richting de bal. Narynbaev geeft een hoge lob. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Han-Kon rent richting de bal. Faldín begaat een overtreding. Han-Kon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Han-Kon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jee-Kwoon kopt de bal weg. Mabilog is nu in balbezit. Mabilog schiet op doel. Marín probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria Roja Guabirá - Spαя†αиS F.C. 0:2

7e minuut.
Faldín geeft de bal voor. Ordoñez kopt de bal weg. Barahona speelt de bal door. Mabilog heeft problemen om de bal te vangen. Mabilog draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Claros is nu in balbezit. Claros passt de bal zonder na te denken. Barahona is nu in balbezit. Barahona haalt uit met een fantastische trap. Piña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria Roja Guabirá - Spαя†αиS F.C. 0:3

10e minuut.
Daar is Retratov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narynbaev rent richting de bal. Narynbaev geeft de bal voor. Mabilog rent richting de bal. Mabilog haalt uit met een fantastische trap. Piña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Barahona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mabilog rent richting de bal. Mabilog haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Barahona de bal onder controle te krijgen. Piña bokst de bal weg. Jee-Kwoon is nu in balbezit. Jee-Kwoon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria Roja Guabirá - Spαя†αиS F.C. 0:4

12e minuut.
Mabilog bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona is nu in balbezit. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona onderschept slim de pass. Barahona haalt uit met een fantastische trap. Piña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Selich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faldín rent richting de bal. Faldín geeft een lange en hoge pass. Claros rent richting de bal. Claros geeft de bal voor. Piña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria Roja Guabirá - Spαя†αиS F.C. 0:5

17e minuut.
Han-Kon onderschept slim de pass. Han-Kon geeft een hoge lob. Barahona is nu in balbezit. Barahona haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria Roja Guabirá - Spαя†αиS F.C. 0:6

19e minuut.
Inworp. Chavez met een snelle inworp. Han-Kon rent richting de bal. de la Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. de la Cruz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Mabilog bereikt de bal nog maar net als eerste. Mabilog passt de bal met de wreef. Jee-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Kwoon haalt uit met een fantastische trap. Piña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria Roja Guabirá - Spαя†αиS F.C. 0:7

29e minuut.
Claros passt de bal zonder na te denken. Mabilog rent richting de bal. Barahona is nu in balbezit. Mabilog rent richting de bal. Mabilog haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jee-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Kwoon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Inworp. Maita komt het veld opgelopen.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Huamán komt het veld opgelopen. Alanoca komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Mabilog rent richting de bal. Alanoca verovert de bal door een tackle van achteren. Barahona is nu in balbezit. Jee-Kwoon is nu in balbezit. Jee-Kwoon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria Roja Guabirá - Spαя†αиS F.C. 0:8

38e minuut.
Ordoñez is nu in balbezit. Ordoñez geeft de bal voor. Jee-Kwoon is nu in balbezit. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria Roja Guabirá - Spαя†αиS F.C. 0:9

40e minuut.
Ordoñez rent richting de bal. Claros geeft de bal voor. Mabilog is nu in balbezit. Mabilog schiet op doel. Piña maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria Roja Guabirá - Spαя†αиS F.C. 0:10

41e minuut.
Iquiapaza komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Avarkeszi verovert de bal door een tackle van achteren. Avarkeszi geeft een lange en hoge pass. Barahona rent richting de bal. Barahona schiet op doel. Piña probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria Roja Guabirá - Spαя†αиS F.C. 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fúria Roja Guabirá 61%, Spαя†αиS F.C. 39%.
Fúria Roja Guabirá - Spαя†αиS F.C. 0:11

46e minuut.
Mabilog geeft een hoge lob. Jee-Kwoon rent richting de bal. Selich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Selich krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Marín neemt vlug de vrije trap. Avarkeszi rent richting de bal. Avarkeszi geeft een lange en hoge pass. Barahona rent richting de bal. Barahona haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Lopilato speelt de bal door. Selich heeft problemen om de bal te vangen. Jee-Kwoon is nu in balbezit. Jee-Kwoon draait met de bal, schiet en ... Piña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria Roja Guabirá - Spαя†αиS F.C. 0:12

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huamán met de inworp. Han-Kon geeft een lange en hoge pass. Jee-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Kwoon draait met de bal, schiet en ... Piña bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria Roja Guabirá - Spαя†αиS F.C. 0:13

56e minuut.
Avarkeszi verovert de bal door een tackle van achteren. Avarkeszi geeft de bal voor. Barahona rent richting de bal. Barahona haalt uit met een fantastische trap. Piña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria Roja Guabirá - Spαя†αиS F.C. 0:14

57e minuut.
Barahona verovert de bal door een tackle van achteren. Barahona passt de bal zonder na te denken. Mabilog is nu in balbezit. Mabilog draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria Roja Guabirá - Spαя†αиS F.C. 0:15

58e minuut.
Jee-Kwoon rent richting de bal. Jee-Kwoon passt de bal met de wreef. Han-Kon speelt de bal door. Daar is Jee-Kwoon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jee-Kwoon geeft de bal voor. Piña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Avarkeszi bereikt de bal nog maar net als eerste. Avarkeszi geeft een hoge lob. Barahona rent richting de bal. Barahona haalt uit met een fantastische trap. Piña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria Roja Guabirá - Spαя†αиS F.C. 0:16

67e minuut.
Han-Kon is nu in balbezit. Han-Kon geeft de bal voor. Daar is Barahona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barahona draait met de bal, schiet en ... Piña probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Iquiapaza is nu in balbezit. Iquiapaza passt de bal in één keer door. Mabilog is nu in balbezit. Mabilog draait met de bal, schiet en ... Piña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria Roja Guabirá - Spαя†αиS F.C. 0:17

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Barahona de bal onder controle te krijgen. Mabilog rent richting de bal. Barahona rent richting de bal. Mabilog bereikt de bal nog maar net als eerste. Mabilog schiet op doel. Piña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Mabilog bereikt de bal nog maar net als eerste. Iquiapaza is nu in balbezit. Mabilog onderschept slim de pass. Mabilog schiet op doel. Piña probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Saldías de bal onder controle te krijgen. Claros rent richting de bal. Claros geeft een hoge lob. Mabilog rent richting de bal. Mabilog schiet op doel. Piña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barahona is nu in balbezit. Barahona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria Roja Guabirá - Spαя†αиS F.C. 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fúria Roja Guabirá 65%, Spαя†αиS F.C. 35%.
Fúria Roja Guabirá - Spαя†αиS F.C. 0:18