Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC (V)alencia Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3736
FC (V)alencia LKS Wola Mielecka
new Tactiek 4-4-2 v.0.3
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
48.6 gemiddelde waardering 53.3
solid Schieten solid
good Passen very good
good Verdedigen very good


5e minuut.
Herczyk met een sublieme pass. Del Debbio is nu in balbezit. Del Debbio passt de bal met de wreef. Szczaniecki rent richting de bal. Szczaniecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Del Debbio rent richting de bal. Del Debbio speelt de bal door. Szczaniecki is nu in balbezit. Szczaniecki draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC (V)alencia - LKS Wola Mielecka 0:1

11e minuut.
Gnoiński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gonnet de bal. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Del Debbio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cortis is nu in balbezit. Cortis passt de bal in één keer door. Krystlík is nu in balbezit. Krystlík draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mir rent richting de bal. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mir legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mir krijgt een gele kaart. Miodek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szczaniecki neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC (V)alencia - LKS Wola Mielecka 0:2

15e minuut.
Krystlík passt de bal met de wreef. Zima met een sublieme pass. Miodek is nu in balbezit. Miodek haalt uit met een fantastische trap. Fury probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zima neemt de hoekschop. Del Debbio kopt de bal weg. Miastkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Gnoiński onderschept slim de pass. Caveye onderschept slim de pass. Wolanin verovert de bal door een tackle van achteren. Wolanin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC (V)alencia - LKS Wola Mielecka 1:2

25e minuut.
Del Debbio probeert naar een medespeler te passen. Szczaniecki rent richting de bal. Iwaszko begaat een overtreding. Szczaniecki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cortis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek haalt uit met een fantastische trap. Miastkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC (V)alencia - LKS Wola Mielecka 1:3

43e minuut.
Sloupek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sloupek geeft de bal voor. Gnoiński rent richting de bal. Gnoiński draait met de bal, schiet en ... Balana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Albinoni met een sublieme pass. Klungelig pakt Del Debbio de bal. Del Debbio passt de bal in één keer door. Szczaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczaniecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC (V)alencia 58%, LKS Wola Mielecka 42%.
FC (V)alencia - LKS Wola Mielecka 1:3

47e minuut.
Klungelig pakt Zima de bal. Fury speelt de bal door. Zima probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Del Debbio rent richting de bal. Del Debbio schiet op doel. Miastkowski bokst de bal weg.

57e minuut.
Falkowski is nu in balbezit. Met opzet legt Cortis zijn tegenspeler op de grond. Falkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Pożegowiak komt het veld opgelopen. Falkowski met een snel genomen vrije trap. Gonnet krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Zima passt de bal zonder na te denken. Krystlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Krystlík passt de bal in één keer door. Szczaniecki is nu in balbezit. Szczaniecki haalt uit met een fantastische trap. Miastkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Zima passt de bal met de wreef. Krystlík rent richting de bal. Cortis probeert naar een medespeler te passen. Del Debbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Debbio geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Inworp. Masì komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Del Debbio met de inworp. Cortis is nu in balbezit. Cortis geeft een lange en hoge pass. Szczaniecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Miastkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC (V)alencia - LKS Wola Mielecka 1:4

83e minuut.
Fury geeft de bal voor. Brożek rent richting de bal. Herczyk begaat een overtreding. Herczyk krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Masì bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sloupek. Masì is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cortis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mogiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczaniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Szczaniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC (V)alencia - LKS Wola Mielecka 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC (V)alencia 63%, LKS Wola Mielecka 37%.
FC (V)alencia - LKS Wola Mielecka 1:5