Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: CatonaBeach Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2689
CatonaBeach FC Aras
442 bis Tactiek 433 Dindo
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
25 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 29.1
very good Schieten weak
solid Passen average
good Verdedigen poor


5e minuut.
Calopresti probeert naar een medespeler te passen. Abrusci rent richting de bal. Balestrino begaat een overtreding. Balestrino krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Andidero met een sublieme pass. Carelli kopt de bal weg. Daar is Borraccio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gullotta is nu in balbezit. Gullotta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Andidero trapt de bal weg. Carelli kopt de bal weg. Bellucci rent richting de bal. Berlingiere verovert de bal door een tackle van achteren. Berlingiere haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Wilkoszewski geeft een hoge lob. Cespites heeft problemen om de bal te vangen. pennacchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlingiere verovert de bal door een tackle van achteren. Berlingiere schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Risi verovert de bal door een tackle van achteren. Risi passt de bal in één keer door. Berlingiere rent richting de bal. Berlingiere draait met de bal, schiet en ... Andidero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CatonaBeach - FC Aras 1:0

20e minuut.
Zavattero rent richting de bal. Carelli is nu in balbezit. Carelli probeert naar een medespeler te passen. Berlingiere is nu in balbezit. Berlingiere haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Balestrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrusci is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balestrino. Balestrino krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

29e minuut.
pennacchio geeft de bal voor. Wilkoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Risi met een sublieme pass. Gullotta is nu in balbezit. Gullotta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Abrusci is nu in balbezit. Abrusci geeft een lange en hoge pass. Degli Abbati bereikt de bal nog maar net als eerste. Calopresti verovert de bal door een tackle van achteren. Calopresti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Wilkoszewski speelt de bal door. Carelli is nu in balbezit. Carelli met een sublieme pass. Berlingiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlingiere schiet op doel. Andidero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CatonaBeach 28%, FC Aras 72%.
CatonaBeach - FC Aras 1:0

46e minuut.
Zavattero heeft problemen om de bal te vangen. Abrusci rent richting de bal. Carelli is nu in balbezit. Berlingiere is nu in balbezit. Berlingiere schiet op doel. Andidero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Gullotta geeft de bal voor. Berlingiere rent richting de bal. Bellucci is nu in balbezit. Berlingiere onderschept slim de pass. Berlingiere schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Carelli rent richting de bal. Carelli passt de bal zonder na te denken. Berlingiere heeft problemen om de bal te vangen. Berlingiere schiet op doel. Cespites probeert de bal aan de voet te houden. Andidero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Risi geeft de bal voor. pennacchio heeft problemen om de bal te vangen. Berlingiere is nu in balbezit. Berlingiere haalt uit met een fantastische trap. Andidero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CatonaBeach - FC Aras 2:0

64e minuut.
Carelli speelt de bal door. Berlingiere rent richting de bal. pennacchio rent richting de bal. Berlingiere verovert de bal door een tackle van achteren. Berlingiere haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Risi kopt de bal weg. Gullotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullotta geeft een hoge lob. Berlingiere is nu in balbezit. Berlingiere schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Carelli controleert de bal met de borst. Carelli geeft een lange en hoge pass. Berlingiere rent richting de bal. Berlingiere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CatonaBeach - FC Aras 3:0

76e minuut.
Risi is nu in balbezit. Risi geeft een lange en hoge pass. Berlingiere rent richting de bal. Berlingiere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CatonaBeach - FC Aras 4:0

83e minuut.
Bandiera geeft een lange en hoge pass. Risi heeft problemen om de bal te vangen. Risi geeft een hoge lob. Berlingiere krijgt zijn hoofd ertegen. Andidero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CatonaBeach - FC Aras 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CatonaBeach 33%, FC Aras 67%.
CatonaBeach - FC Aras 5:0