Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:18
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: New Wings Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 502
New Wings CSU Targoviste
433 ATAC POZITII Tactiek stefan1
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 25.6
redelijk Schieten matig
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Osadici rent richting de bal. Osadici met een sublieme pass. Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar verovert de bal door een tackle van achteren. Morar draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Grigorie is nu in balbezit. Dumitrescu rent richting de bal. Minciună speelt de bal door. Mihalcea rent richting de bal. Mihalcea geeft een lange en hoge pass. Cichowlas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Oćwieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Oćwieja passt de bal zonder na te denken. Cercel bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - CSU Targoviste 0:1

26e minuut.
Oćwieja geeft een lange en hoge pass. Inworp. Asaf met een snelle inworp. Grigorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorie passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Stanciu rent richting de bal. Stanciu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Morar de bal onder controle te krijgen. Ilca rent richting de bal. Ilca geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Morar bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar passt de bal met de wreef. Cercel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cercel draait met de bal, schiet en ... Pietreanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Cichowlas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Wings 67%, CSU Targoviste 33%.
New Wings - CSU Targoviste 0:1

47e minuut.
Cosmescu rent richting de bal. Secăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitrescu speelt de bal door. Morar rent richting de bal. Morar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Asaf passt de bal in één keer door. Grigorie rent richting de bal. Grigorie probeert naar een medespeler te passen. Bumbescu rent richting de bal. Bumbescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Wings - CSU Targoviste 1:1

58e minuut.
Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache passt de bal in één keer door. Dumitrescu speelt de bal door. Cercel is nu in balbezit. Cercel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Cercel rent richting de bal. Cercel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Morar de bal. Morar draait met de bal, schiet en ... Cichowlas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Cercel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmescu begaat een overtreding. Cercel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dumitrescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cercel rent richting de bal. Cercel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ilca rent richting de bal. Ilca passt de bal met de wreef. Cercel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cercel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - CSU Targoviste 1:2

79e minuut.
Vulpeşean geeft een lange en hoge pass. Mihalcea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bumbescu. Bumbescu krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cercel onderschept slim de pass. Cercel passt de bal zonder na te denken. Morar bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - CSU Targoviste 1:3

88e minuut.
Cercel is nu in balbezit. Klungelig pakt Dumitrescu de bal. Dumitrescu probeert naar een medespeler te passen. Morar is nu in balbezit. Morar schiet op doel. Cichowlas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - CSU Targoviste 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Wings 63%, CSU Targoviste 37%.
New Wings - CSU Targoviste 1:4