Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brzeg Opolskie Arsenal XB
nowa Tactiek 4231-Mediapunta
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
45.6 gemiddelde waardering 49.5
solid Schieten very good
good Passen adequate
good Verdedigen solid


4e minuut.
Der Thaim is nu in balbezit. Węgrzyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Der Thaim is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Der Thaim zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Buchla krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Pinomäki rent richting de bal. Buchla rent richting de bal. Pinomäki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buchla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kalu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Konovalov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buchla rent richting de bal. Buchla haalt uit met een fantastische trap. Konovalov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brzeg Opolskie - Arsenal XB 0:1

17e minuut.
Kalu rent richting de bal. Kalu passt de bal met de wreef. Buchla is nu in balbezit. Buchla haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mäntyniemi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Brisson onderschept slim de pass. Brisson met een sublieme pass. Kalu probeert naar een medespeler te passen. Buchla bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Varela controleert de bal met de borst. Buchla rent richting de bal. Węgrzyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Węgrzyk krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Der Thaim heeft problemen om de bal te vangen. Der Thaim geeft een hoge lob. Quiñoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiñoa haalt uit met een fantastische trap. Konovalov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brzeg Opolskie - Arsenal XB 0:2

31e minuut.
Węgrzyk geeft een hoge lob. Berges bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimek onderschept slim de pass. Klimek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brzeg Opolskie - Arsenal XB 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brzeg Opolskie 61%, Arsenal XB 39%.
Brzeg Opolskie - Arsenal XB 1:2

52e minuut.
Konovalov speelt de bal door. Charlier kopt de bal weg. Węgrzyk probeert de bal aan de voet te houden. Buchla rent richting de bal. Buchla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Zehren geeft een hoge lob. Kalu is nu in balbezit. Kalu passt de bal in één keer door. Quiñoa rent richting de bal. Quiñoa schiet op doel. Konovalov bokst de bal weg.

56e minuut.
De Cola speelt de bal door. Tsolakos is nu in balbezit. Tsolakos met een sublieme pass. Klimek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimek haalt uit met een fantastische trap. Konradowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Węgrzyk geeft de bal voor. Brisson kopt de bal weg. Zehren geeft een lange en hoge pass. Buchla is nu in balbezit. Buchla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brzeg Opolskie 56%, Arsenal XB 44%.
Brzeg Opolskie - Arsenal XB 1:2