Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 17:00
  • Competitiewedstrijd: Group A
  • Stadion: Estadio Centenario
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 56846
Uruguay Polska
5221_Polonia Tactiek Debut II
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
78 gemiddelde waardering 85.3
uitmuntend Schieten briljant
wonderbaarlijk Passen briljant
wonderbaarlijk Verdedigen magisch


3e minuut.
Paparamborda passt de bal in één keer door. Estrada geeft een lange en hoge pass. Perdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdomo draait met de bal, schiet en ... Kudziel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Inworp. Méndez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czerkas speelt de bal door. Dante rent richting de bal. Dante schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Paparamborda probeert naar een medespeler te passen. Perdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodrowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fodrowski krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Szwoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Szwoch met een snelle inworp. Czerkas controleert de bal met de borst. Czerkas geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valderrama heeft problemen om de bal te vangen. Czarniecki is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay - Polska 0:1

15e minuut.
Blanc rent richting de bal. Tyczkała verovert de bal door een tackle van achteren. Toscanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscanini haalt uit met een fantastische trap. Kudziel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Uruguay - Polska 1:1

19e minuut.
Blanc is nu in balbezit. Blanc passt de bal in één keer door. Toscanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscanini schiet op doel. Kudziel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay - Polska 2:1

26e minuut.
Arakelián geeft een hoge lob. Toscanini rent richting de bal. Dziobak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Toscanini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Toscanini zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kudziel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Toscanini is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Blanc zal de hoekschop nemen. Toscanini maakt een snoekduik en kopt de bal. Kudziel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Wolny passt de bal met de wreef. Fodrowski is nu in balbezit. Fodrowski geeft een hoge lob. Czarniecki rent richting de bal. Czarniecki draait met de bal, schiet en ... Vallarino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dante rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Brasesco ... Strafschop! Brasesco is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Dante is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czarniecki legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Vallarino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Czerkas passt de bal in één keer door. Szwoch speelt de bal door. Czerkas geeft een lange en hoge pass. Czarniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarniecki haalt uit met een fantastische trap. Vallarino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Kuśmierzak met een sublieme pass. Szwoch is nu in balbezit. Szwoch geeft de bal voor. Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante draait met de bal, schiet en ... Vallarino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Szwoch kopt de bal weg. Estrada rent richting de bal. Dante onderschept slim de pass. Dante draait met de bal, schiet en ... Vallarino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Uruguay - Polska 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uruguay 57%, Polska 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Uruguay - Polska 2:2

56e minuut.
Tyczkała rent richting de bal. Tyczkała met een sublieme pass. Fodrowski rent richting de bal. Fodrowski geeft de bal voor. Dante rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kuśmierzak rent richting de bal. Kuśmierzak probeert naar een medespeler te passen. Szwoch rent richting de bal. Szwoch geeft de bal voor. Czarniecki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Składak komt het veld opgelopen. Dędek komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Fodrowski speelt de bal door. Czerkas is nu in balbezit. Czerkas probeert naar een medespeler te passen. Dędek rent richting de bal. Dędek draait met de bal, schiet en ... Vallarino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Fodrowski met de inworp. Klungelig pakt Czerkas de bal. Czerkas passt de bal in één keer door. Składak rent richting de bal. Składak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay - Polska 2:3

79e minuut.
Fodrowski is nu in balbezit. Fodrowski passt de bal met de wreef. Składak rent richting de bal. Składak haalt uit met een fantastische trap. Vallarino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay - Polska 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uruguay 62%, Polska 38%.
Uruguay - Polska 2:4