Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 08:00
  • Competitiewedstrijd: Group B
  • Stadion: Prathet Thai Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 24449
Prathet Thai Guatemala
4-3-1-2 Tactiek Uman-5-2-1-2
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
60.3 gemiddelde waardering 70.1
zeer goed Schieten briljant
zeer goed Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Quijano bereikt de bal nog maar net als eerste. Thamboowasha onderschept slim de pass. Hernandez rent richting de bal. Thamboowasha verovert de bal door een tackle van achteren. Thamboowasha schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Thamboowasha is nu in balbezit. Cidon onderschept slim de pass. Meng speelt de bal door. Sundaravej rent richting de bal. Sundaravej haalt uit met een fantastische trap. Iglesias bokst de bal weg.

24e minuut.
Adrian verovert de bal door een tackle van achteren. Adrian met een sublieme pass. Paya probeert naar een medespeler te passen. Ahumada is nu in balbezit. Ahumada schiet op doel. Tsai-Jung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Cidon probeert naar een medespeler te passen. Paya rent richting de bal. Paya geeft een lange en hoge pass. Ahumada krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prathet Thai - Guatemala 0:1

31e minuut.
Sriyanon kopt de bal weg. Kuo chuan met een sublieme pass. Sundaravej bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundaravej schiet op doel. Iglesias probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Prathet Thai - Guatemala 1:1

38e minuut.
Tsai-Jung probeert naar een medespeler te passen. Paya bereikt de bal nog maar net als eerste. Paya passt de bal zonder na te denken. Cubero rent richting de bal. Cubero haalt uit met een fantastische trap. Tsai-Jung bokst de bal weg.

45e minuut.
Cidon kopt de bal weg. Ahumada bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Weylin zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Weylin moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Weylin schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Ahumada is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paya zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cubero maakt een snoekduik en kopt de bal. Tsai-Jung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prathet Thai 62%, Guatemala 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Prathet Thai - Guatemala 1:1

55e minuut.
Sundaravej controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Keyurapan komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. Armas probeert naar een medespeler te passen. Paya bereikt de bal nog maar net als eerste. Paya geeft een lange en hoge pass. Cubero maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Adrian is nu in balbezit. Adrian passt de bal met de wreef. Cidon speelt de bal door. Klungelig pakt Cubero de bal. Cubero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Boon komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Varillas geeft de bal voor. Cubero kopt de bal weg. Siriwiboon controleert de bal met de borst. Ahumada rent richting de bal. Ahumada haalt uit met een fantastische trap. Tsai-Jung bokst de bal weg.

66e minuut.
Buitenspel voor Sundaravej. Goede buitenspelval van de verdediging. Samm komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Paya bereikt de bal nog maar net als eerste. Paya geeft de bal voor. Chuanchuen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada verovert de bal door een tackle van achteren. Ahumada haalt uit met een fantastische trap. Tsai-Jung bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paya geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ahumada krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prathet Thai - Guatemala 1:2

73e minuut.
Varillas verovert de bal door een tackle van achteren. Varillas geeft een lange en hoge pass. Daar is Kuo chuan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubero is nu in balbezit. Cubero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Doeltrap. Pereira komt het veld opgelopen. Agüero komt het veld opgelopen. Villavicencio komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Giron kopt de bal weg. Cidon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cidon passt de bal zonder na te denken. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. Tsai-Jung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero haalt uit met een fantastische trap. Tsai-Jung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Paya met een snelle inworp. Agüero rent richting de bal. Agüero passt de bal met de wreef. Paya is nu in balbezit. Paya geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Tsai-Jung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Cubero met een sublieme pass. Paya is nu in balbezit. Paya passt de bal in één keer door. Cubero is nu in balbezit. Cubero schiet op doel. Tsai-Jung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Tsai-Jung met een sublieme pass. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero geeft een hoge lob. Villavicencio maakt een snoekduik en kopt de bal. Tsai-Jung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tsai-Jung niet meer kan verder spelen. Shin-Wa komt het veld opgelopen. Paya met de inworp. Cidon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cidon geeft een hoge lob. Cubero krijgt zijn hoofd ertegen. Shin-Wa bokst de bal weg. Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prathet Thai - Guatemala 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prathet Thai 71%, Guatemala 29%.
Prathet Thai - Guatemala 1:3