Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-07 12:00
  • Competitiewedstrijd: Group D
  • Stadion: Kenya Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 60000
Kenya Severna Makedonija
Elimination Tactiek Attack
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
68.3 gemiddelde waardering 70.7
excellent Schieten formidable
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen brilliant


29e minuut.
Ќosev passt de bal zonder na te denken. Matliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matliev probeert naar een medespeler te passen. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Jurukov is nu in balbezit. Jurukov geeft een lange en hoge pass. Matliev is nu in balbezit. Matliev draait met de bal, schiet en ... Korir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Gligorov verovert de bal door een tackle van achteren. Jurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurukov met een sublieme pass. Petkovski rent richting de bal. Petkovski draait met de bal, schiet en ... Korir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenya 67%, Severna Makedonija 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kenya - Severna Makedonija 0:0

60e minuut.
Gligorov passt de bal in één keer door. Jurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurukov passt de bal met de wreef. Petkovski rent richting de bal. Petkovski draait met de bal, schiet en ... Korir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Korir trapt de bal weg van het doel. Matiku probeert naar een medespeler te passen. Kinsaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinsaka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Kinsaka de bal. Kinsaka passt de bal met de wreef. Kitutele rent richting de bal. Kinsaka rent richting de bal. Kinsaka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Anastasiadis geeft een hoge lob. Kariuki is nu in balbezit. Matliev verovert de bal door een tackle van achteren. Matliev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenya - Severna Makedonija 0:1

78e minuut.
Daskalov komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Inworp. Kneževiќ komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Odhieng rent richting de bal. Odhieng passt de bal met de wreef. Kitutele rent richting de bal. Kinsaka rent richting de bal. Kinsaka schiet op doel. Mončev bokst de bal weg.

83e minuut.
Čakalarov speelt de bal door. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski passt de bal zonder na te denken. Daskalov rent richting de bal. Daskalov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Inworp. Kokarev komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenya 56%, Severna Makedonija 44%.
Kenya - Severna Makedonija 0:1