Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 10:59
  • Competitiewedstrijd: Group E
  • Stadion: Eesti Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 60000
Eesti Türkiye
hellfire Tactiek Türkiye 5-3-2
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
81.3 gemiddelde waardering 82.6
incredible Schieten outstanding
outstanding Passen incredible
incredible Verdedigen brilliant


4e minuut.
Suvi kopt de bal weg. Stüff bereikt de bal nog maar net als eerste. Bağ rent richting de bal. Stüff onderschept slim de pass. Stüff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - Türkiye 1:0

17e minuut.
Tüzün passt de bal in één keer door. Tanrıöver is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Semper. Tanrıöver roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tanrıöver kan niet meer verder spelen. Çopan komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Valter onderschept slim de pass. Valter passt de bal in één keer door. Kraav speelt de bal door. Stüff bereikt de bal nog maar net als eerste. Stüff schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Badem onderschept slim de pass. Badem speelt de bal door. Valter met een sublieme pass. Hansulo geeft de bal voor. Stüff krijgt zijn hoofd ertegen. Durmadan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Demirel is nu in balbezit. Demirel passt de bal met de wreef. Bodur rent richting de bal. Çopan rent richting de bal. Çopan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
İlkateş rent richting de bal. İlkateş passt de bal in één keer door. Uluçınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluçınar geeft een lange en hoge pass. Çopan maakt een snoekduik en kopt de bal. Arrak bokst de bal weg.

37e minuut.
Tüzün heeft problemen om de bal te vangen. Lomp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün verovert de bal door een tackle van achteren. Tüzün geeft een hoge lob. Bodur springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eesti 44%, Türkiye 56%.
Eesti - Türkiye 1:0

52e minuut.
Bodur rent richting de bal. Taos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bodur raakt geblesseerd tijdens het duel. Bodur neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eesti - Türkiye 1:1

56e minuut.
Demirel speelt de bal door. Valter geeft een lange en hoge pass. Bağ is nu in balbezit. Suvi onderschept slim de pass. Stüff bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kelleci komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Tüzün is nu in balbezit. Meri verovert de bal door een tackle van achteren. Meri passt de bal in één keer door. Suvi is nu in balbezit. Suvi schiet op doel. Kelleci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Buitenspel voor Çopan. Goede buitenspelval van de verdediging. Mäeorg komt het veld opgelopen. Vultman komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bodur rent richting de bal. Semper bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bodur zijn tegenspeler op de grond. Bodur krijgt een gele kaart. Semper is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Riimets zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Badem bereikt de bal nog maar net als eerste. Vultman verovert de bal door een tackle van achteren. Hansulo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - Türkiye 2:1

68e minuut.
Hansulo probeert naar een medespeler te passen. Meri bereikt de bal nog maar net als eerste. Meri geeft een hoge lob. Vultman rent richting de bal. Vultman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - Türkiye 3:1

71e minuut.
Tüzün probeert naar een medespeler te passen. Demirel bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirel passt de bal met de wreef. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan draait met de bal, schiet en ... Arrak bokst de bal weg. Bodur is nu in balbezit. Bodur schiet op doel. Paal!

72e minuut.
Meri rent richting de bal. Badem begaat een overtreding. Meri raakt geblesseerd tijdens het duel. Lomp zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Meri bereikt de bal nog maar net als eerste. Badem tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Badem krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Bodur is nu in balbezit. Çopan rent richting de bal. Bodur is nu in balbezit. Bodur draait met de bal, schiet en ... Arrak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - Türkiye 3:2

80e minuut.
Kraav is nu in balbezit. Kraav passt de bal in één keer door. Meri bereikt de bal nog maar net als eerste. Meri geeft een lange en hoge pass. Mäeorg springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eesti 45%, Türkiye 55%.
Eesti - Türkiye 3:2