Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-24 13:00
  • Competitiewedstrijd: Group E
  • Stadion: Nigeria Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 40522
Nigeria Hayastan
BRA 541 Romb Tactiek Hayastan2
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
65.2 gemiddelde waardering 77.6
very good Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
formidable Verdedigen outstanding


3e minuut.
Patrikyan geeft een hoge lob. Okeke probeert naar een medespeler te passen. Nwordu probeert naar een medespeler te passen. Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Adepoju haalt uit met een fantastische trap. Kaladjyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Kaku probeert naar een medespeler te passen. Okeke rent richting de bal. Okeke passt de bal in één keer door. Patrikyan rent richting de bal. Patrikyan schiet op doel. Ikeagu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Avetissyan heeft problemen om de bal te vangen. Avetissyan geeft een lange en hoge pass. Patrikyan rent richting de bal. Chorekyan is nu in balbezit. Chorekyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria - Hayastan 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nigeria 55%, Hayastan 45%.
Nigeria - Hayastan 0:1

59e minuut.
Patrikyan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Agbonavbare. Patrikyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Kasilyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Patrikyan springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Okeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Aznavour begaat een overtreding. Okeke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Levyan komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Haroutiunyan is nu in balbezit. Haroutiunyan geeft de bal voor. Levyan rent richting de bal. Levyan geeft een lange en hoge pass. Chorekyan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Akwuegbu geeft de bal voor. Aznavour heeft problemen om de bal te vangen. Okeke maakt een afschuwelijke overtreding. Okeke is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Levyan stond buitenspel. Papalyan komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Aznavour probeert naar een medespeler te passen. Levyan rent richting de bal. Levyan geeft de bal voor. Patrikyan krijgt zijn hoofd ertegen. Ikeagu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Kasilyan rent richting de bal. Kasilyan passt de bal met de wreef. Aznavour speelt de bal door. Papalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Papalyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nigeria 60%, Hayastan 40%.
Nigeria - Hayastan 0:1