Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 11:59
  • Competitiewedstrijd: Group F
  • Stadion: South Africa Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 44193
South Africa Andorra
new begin Tactiek Kemk
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
63.8 gemiddelde waardering 68.2
very good Schieten outstanding
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


10e minuut.
Soldevila is nu in balbezit. Salvà speelt de bal door. Pararols rent richting de bal. Pararols geeft de bal voor. Soldevila krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa - Andorra 0:1

14e minuut.
Schiller speelt de bal door. Faugerat met een sublieme pass. Pararols bereikt de bal nog maar net als eerste. Pararols geeft een hoge lob. Soldevila springt en kopt de bal. Ludick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Schiller probeert naar een medespeler te passen. Kalaka controleert de bal met de borst. Puig-arnal is nu in balbezit. Kalaka onderschept slim de pass. Kalaka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Cook geeft een lange en hoge pass. Faugerat speelt de bal door. Pararols bereikt de bal nog maar net als eerste. Pararols geeft een hoge lob. Soldevila springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pararols bereikt de bal nog maar net als eerste. Pararols passt de bal in één keer door. Fernandes probeert naar een medespeler te passen. Soldevila is nu in balbezit. Soldevila schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South Africa 61%, Andorra 39%.
South Africa - Andorra 0:1

46e minuut.
Foster komt het veld opgelopen. Kotoane komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Salvà speelt de bal door. Fernandes is nu in balbezit. Fernandes passt de bal met de wreef. Bernaus heeft problemen om de bal te vangen. Bernaus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Guardiola kopt de bal weg. Daar is Salvà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salvà passt de bal met de wreef. Pararols heeft problemen om de bal te vangen. Pararols geeft een lange en hoge pass. Ludick probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Inworp. Abellí komt het veld opgelopen. Salvà met een snelle inworp. Pararols rent richting de bal. Pararols geeft een lange en hoge pass. Bernaus krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Chikoya geeft een lange en hoge pass. Holloway kopt de bal weg. Kalaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaka schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Salvà passt de bal in één keer door. Fernandes speelt de bal door. Daar is Abellí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abellí draait met de bal, schiet en ... Ludick probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa - Andorra 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South Africa 67%, Andorra 33%.
South Africa - Andorra 0:2