Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andorra South Africa
5--3--2 Push Tactiek Commodore 64
49% Balbezit 51%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 10
69.5 gemiddelde waardering 65
formidable Schieten excellent
outstanding Passen very good
formidable Verdedigen incredible


16e minuut.
Fredericks bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredericks geeft een hoge lob. Mdledle speelt de bal door. Kalaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaka schiet op doel. Campos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Klungelig pakt Chikoya de bal. Montcada geeft een lange en hoge pass. Jordana rent richting de bal. Sot is nu in balbezit. Sot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Montcada speelt de bal door. Jordana bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roskruge. Roskruge krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Alibert probeert naar een medespeler te passen. Salvà bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvà met een sublieme pass. Jordana rent richting de bal. Jordana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pararols neemt de hoekschop. Jordana springt en kopt de bal. Ludick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Pararols geeft de bal voor. Sot is nu in balbezit. Sot draait met de bal, schiet en ... Fredericks probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ludick probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra - South Africa 1:0

40e minuut.
Inworp. Alibert met een snelle inworp. Montcada bereikt de bal nog maar net als eerste. Montcada geeft een lange en hoge pass. Jordana krijgt zijn hoofd ertegen. Ludick kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Cook, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cook geeft een lange en hoge pass. Alibert bereikt de bal nog maar net als eerste. Alibert geeft een lange en hoge pass. Sot maakt een snoekduik en kopt de bal. Ludick bokst de bal weg. Jordana bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra - South Africa 2:0

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puig-arnal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buthelezi geeft een hoge lob. Kalaka is nu in balbezit. Kalaka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andorra 31%, South Africa 69%.
Andorra - South Africa 2:0

46e minuut.
Kotoane komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Sot is nu in balbezit. Fredericks onderschept slim de pass. Fredericks geeft een hoge lob. Kalaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kotoane neemt de hoekschop. Schiller kopt de bal weg. Chansa rent richting de bal. Chansa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Daar is Fredericks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salvà rent richting de bal. Salvà passt de bal in één keer door. Jordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordana draait met de bal, schiet en ... Ludick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Roskruge rent richting de bal. Roskruge geeft een lange en hoge pass. Montcada rent richting de bal. Montcada geeft de bal voor. Jordana krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Buthelezi passt de bal met de wreef. Kotoane rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Puig-arnal. Puig-arnal krijgt een gele kaart. Kotoane is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buthelezi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Schiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Alibert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alibert krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Puig-arnal geeft een hoge lob. Cook kopt de bal weg. Pararols is nu in balbezit. Pararols geeft een lange en hoge pass. Sot springt en kopt de bal. Ludick kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holloway komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Montcada geeft de bal voor. Roskruge controleert de bal met de borst. Jordana rent richting de bal. Jordana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra - South Africa 3:0

72e minuut.
Faugerat is nu in balbezit. Faugerat geeft de bal voor. Sot bereikt de bal nog maar net als eerste. Sot schiet op doel. Ludick maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra - South Africa 4:0

81e minuut.
Schiller is nu in balbezit. Faugerat onderschept slim de pass. Faugerat geeft een hoge lob. Jordana kopt de bal weg. Sot bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Holloway geeft een lange en hoge pass. Daar is Faugerat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chansa is nu in balbezit. Chansa draait met de bal, schiet en ... Campos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra - South Africa 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andorra 36%, South Africa 64%.
Andorra - South Africa 4:1